Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Καλαφάτης: Τείνει να γίνει ξέφραγο αμπέλι η Θεσσαλονίκη

«Η Θεσσαλονίκη τείνει να χαρακτηρίζεται ως ξέφραγο αμπέλι» τόνισε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής ....
Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, στην αποψινή (Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018) τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Πανβαλκανική Πορεία Διεθνιστικής Αλληλεγγύης που έγινε, το Σαββατοκύριακο, στη Θεσσαλονίκη.
«Αναρχικοί από όλα τα Βαλκάνια επέλεξαν τη Θεσσαλονίκη, για να προκαλέσουν, τόσο με τα συνθήματά τους, όσο και με τις πράξεις τους» τόνισε ο κ. Καλαφάτης κι επισήμανε πως οι λόγοι της επιλογής της πόλης ήταν πρώτα «για να πετύχουν ένα πλήγμα εκεί όπου πριν έναν μήνα χτύπησε η καρδιά ολόκληρης της χώρας για το μεγάλο εθνικό μας ζήτημα με τα Σκόπια», αλλά και «επειδή υπάρχει αποθράσυνση αυτών των στοιχείων», καθώς βλέπουν ότι «δεν υπάρχει αντίδραση στις πράξεις τους».
Θύμισε την αδράνεια του δήμου Θεσσαλονίκης στην εισβολή των No Border στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο του 2016 και υπογράμμισε: «Το ζήτημα είναι το μήνυμα που περνάς ως δήμος κι ως δημοτικό συμβούλιο. Πρέπει να ακουστεί μια φωνή καθαρή απέναντι σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να έρχονται εδώ και να μετατρέπουν την πόλη σε άντρο ανομίας». Και κατέληξε επισημαίνοντας τη «θολή στάση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που φθάνει σε σημείο ανοχής προς κάποιους, ότι μπορείς να σπας περιουσίες και μετά να μπαίνεις στο κάμπους του ΑΠΘ και να επικαλείσαι το πανεπιστημιακό άσυλο. Αυτό είναι άσυλο ανομίας, κατ’ εμέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου