Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΚΚΕ για τους δύο στρατιωτικούς: «Στάση Πόντιου Πιλάτου του ΝΑΤΟ»

Θέση για τις αποστάσεις που κράτησε το ΝΑΤΟ στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία πήρε το .....
ΚΚΕ. Ο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος κατηγορεί τη Βορειοατλαντική Συμμαχία για στάση «Πόντιου Πιλάτου» και προσθέτει πως αυτή η εξέλιξη «εκθέτει απόλυτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΚΕ:
«Η στάση Πόντιου Πιλάτου του ΝΑΤΟ, αυτή τη φορά για το ζήτημα της σύλληψης και κράτησης στις τουρκικές φυλακές των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, εκθέτει απόλυτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έχει εξελιχθεί στον καλύτερο σημαιοφόρο του ΝΑΤΟ στην περιοχή, αλλά και όλους όσοι συνεχίζουν να αναγορεύουν αυτό τον επικίνδυνο για τους λαούς και τη χώρα μας οργανισμό, σε εγγυητή της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας».

Οι αποστάσεις του ΝΑΤΟ
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (13/3), ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, κάλεσε Ελλάδα και Τουρκία να τα… βρουν μεταξύ τους στο θέμα της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, νίπτοντας ουσιαστικά τας χείρας του (https://makpress.blogspot.gr/2018/03/blog-post_930.html).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου