Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Γιατί μαχαίρωσε τον Δήμαρχο ο συμβασιούχος

Επίθεση με μαχαίρι μέσα στο γραφείο του δέχτηκε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς! Δράστης ....
του απίστευτου περιστατικού είναι ένας άντρας 35 ετών, ο οποίος τραυμάτισε τον κ. Τσουκαλά στο πόδι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία.
Ο κ. Τσουκαλάς μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο δήμαρχος Ελευσίνας, ο οποίος είχε δύο τραύματα στον μηρό, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Ο δράστης δούλευε ως συμβασιούχος στο δήμο της Ελευσίνας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει να κάνει με τη λήξη της σύμβασής του. Το πρακτορείο αναφέρει πως η σύμβαση του 35χρονου έληξε το καλοκαίρι μετά τη σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, αλλά ανανεώθηκε με τη γνωστή τροπολογία Σκουρλέτη μέχρι τον Μάρτιο του 2018.
Συνεργάτες του δημάρχου διευκρίνισαν ότι είναι άδικο να αναφέρεται ο 35χρονος ως πρώην εργαζόμενος του δήμου καθώς η σύμβαση του έχει ανανεωθεί και εργάζεται κανονικά. Πάντως υπάλληλοι του δήμου τον περιγράφουν ως άνθρωπο οξύθυμο και μοναχικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.