Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Τύφων Αλεξιάδης: "Ε, μη μας το χτυπάτε συνέχεια ότι είμαστε ψεύτες, αλήθεια είναι, αλλά μας ενοχλεί"

Δεν ειναι τυχαίο ότι στο makpress τον βαφτίσαμε "Τρύφων Παπατζής". Άνθρωπος που παραμυθιάζει τον κόσμο με την μπαρούφα "θα τα πάρουμε από τους πλούσιους, για να τα δώσουμε στους φτωχούς", να ξέρετε ότι είναι.....
 μεγάλος πολιτικός απατεώνας ! Όποιος πολιτικός απαντά στην ερώτηση "και πού θα βρείτε τα λεφτά;" με την φράση "θα φορολογήσουμε τους πλούσιους" είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ. Να το θυμάστε καλά αυτό !

Είπε λοιπόν εκνευρισμένος από την κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την κωλοτούμπα του στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, τον οποίο θα καταργούσε ο Τσίπρας, "περσινά ξινά σταφύλια"*. Δηλαδή "εντάξει ρε , σας είπαμε ψέματα, τι μας το χτυπάτε συνέχεια; Πολιτικοί είμαστε, μαλάκες είστε, άμα δεν σας λέγαμε τέτοια τερατώδη ψέματα, πώς θα καταλαμβάναμε την εξουσία, να χτυπήσουμε κανένα γκομενάκι περιωπής κι εμείς οι σαβουρογάμηδες; ".
Ε, αυτή είναι η ουσία του εκνευρισμού του, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;


*Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ ο κ. Αλεξιάδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Ακόμα θα μιλάμε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έπεσε από αυτό αλλά από μια σειρά πολιτικές. Είμαστε σε μια φάση διαπραγμάτευσης να πετύχουμε κάποια πολιτική, κάποια πράγματα τα πετυχαίνουμε και άλλα όχι».