Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Ο ΣΚΑΪ ξέθαψε τον Γιώργο Καλαντζή

Αν αναρωτιέστε πώς γίνεται η επιλογή των καλεσμένων. Με αφορμή την ...πυρκαγιά στα Κύθηρα και τα διόδια στην Εγνατία οδό, το κανάλι του Αλαφούζου, που τρέχει πλέον σαν σκυλάκι πίσω από τον Μαρινάκη, ναι ντε, αυτό, .....
που έβγαλε την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1 με τον "πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ που εμπλέκεται" όπως μας ενημέρωνε ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές ο Θωμαϊδης- έβγαλε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας στο γυαλί, σήμερα το πρωί,  τον παλαίμαχο πολιτικό, που δεν τον θυμούνται ούτε οι ψηφοφόροι του, ούτε κανείς ξέρει τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο.

Τελικά ο Ιβαν, πρέπει να τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:  ενώνει όλη την Ελλάδα. Μπρος στον κίνδυνο να έχουμε καμιά ρωσική διείσδυση, τα αφεντικά έβαλαν τους προαιώνιους δήθεν εχθρούς να κάνουν πίπες ο ένας στον άλλο. Για να κόψουν το τσιγάρο, που βλάπτει την υγεία.


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.