Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Ένας ακόμη ξεφτιλίζει τον ΣΚΑΪ

αν και δεν έχει χρείαν ...βοήθειας για να ξεφτιλιστεί,  το κανάλι-κολαούζος κάθε ....
νεοταξίτικης προπαγάνδας, ένας ακόμη εξαιρετικός αρθρογράφος, το ξεμπροστιάζει για την καταφανέστατη προπαγάνδα που κάνει σε όοοοολα τα θέματα. Έχει έναν ιδιόρρυθμο τρόπο να εκνευρίζει κάθε πολίτη, που δεν θέλει να έχει απέναντί του ζηλωτές της προπαγάνδας και παπαγαλάκια.

Κρα κάνει ότι δεν ενδιαφέρεται να ενημερώσει, αλλά να επηρεάσει με το στανιό.  Δεν είναι κομματικό το θέμα, (το αν υποστηρίζει ένα κόμμα ή άλλο, μου είναι αδιάφορο, έχει το δικαίωμα) είναι πολύ πιο ευρύ: Είναι θέμα σεβασμού της προσωπικότητας του τηλεθεατή. Στον ΣΚΑΪ δείχνουν πολύ αγχωμένοι να επιβάλουν με το ζόρι την ατζέντα που κάθε φορά τους δίνουν.

Κατουρήστε ρε σεις και λίγο εκεί στο ΣΚΑΪ, έχετε γίνει ιεραπόστολοι της προπαγάνδας. Κρατήστε και λίγο τα προσχήματα. Το νέο ξεμπρόστιασμα των γελοίων δούλων Εδώ>>

Φώτης Μακρίδης

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.