Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ιταλός Ευρωβουλευτής επιτίθεται άγρια στον Αβραμόπουλο: "σταμάτα να παίζεις με το ....." !

Και η τραγική σύμπτωση που ακολούθησε !
"Θα απευθυνθώ στον Επίτροπο Avramopoulos…Επίτροπε, εσείς έρχεστε εδώ και όση ώρα σας παρακολουθώ, βλέπω ότι παίζετε με το...
τηλέφωνό σας και με το i pad σας τουλάχιστον 30 φορές, λέει ο Ευρωβουλευτής με τη Λίγκα του Βορρά Gianluca Buonanno

Μα… σας ενδιαφέρει κάτι από αυτά που λέγονται στην αίθουσα ή μας γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια και έρχεστε εδώ απλά για την παρουσία… διότι αν είμαστε εδώ μόνο για να παίζουμε, τότε να μην έρχεστε.

Πάρτε καλύτερα ένα κρεβάτι και κοιμηθείτε εκεί στην γωνία και μετά αφού τελειώσουμε πέστε και εσείς το μήνυμά σας. Έτσι κι αλλιώς το έχετε ήδη έτοιμο να το πείτε.

ΕΔΩ, μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχουμε γεμίσει από κόσμο που πάει και έρχεται και δεν έχει κανένα δικαίωμα να είναι στην Ευρώπη, αντί να έρχονται εδώ και να συγκεντρώνονται στα στρατόπεδα υποδοχής και να πηγαίνουν για παράδειγμα στην Κατάνια και να λέμε ότι οι Σικελοί είναι καλοί άνθρωποι και ότι οι Ιταλοί είναι ευχαριστημένοι… αυτό είναι ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ!

Εμείς δεν θέλουμε τους δήθεν πρόσφυγες, διότι δεν είναι πρόσφυγες, μόνο το 5% είναι πρόσφυγες. Οι άλλοι έρχονται εδώ για να τους συντηρούμε εμείς, και οι Ιταλοί έχουν βαρεθεί αυτή την κατάσταση και το ίδιο συμβαίνει και στην ΕΛΛΑΔΑ και η υπόλοιπη Ευρώπη τι κάνει;

Κάνουν μόνο σχέδια και μετά δεν αλλάζει τίποτα…




averoph

Και η τραγική εξέλιξη ;
Χθες, ο ευρωβουλευτής σκοτώθηκε σε τροχαίο !
http://milano.repubblica.it/cronaca/2016/06/05/news/lega_gianluca_buonanno_morto_in_incidente_stradale-141339613/