Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Άγρια επίθεση Τατσόπουλου κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου

Αλέξη στο ΄παμε: Διώχτην αυτή ! Η αλαζονεία της και η υπεροψία στρατοδίκη που διαθέτει δημιουργούν συνεχώς εχθρούς, ακόμη και συντρόφους! Είναι disaster το άτομο !
Επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος μέσω ...
facebook κατηγορώντας την για τραμπουκισμό. Αφορμή η χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο κ. Τατσόπουλος μιλάει για φαινόμενα τραμπουκισμού από τους υποστηρικτές του Οχι.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Όσο η κυβέρνηση επιμένει να προχωράει προς το ηλίθιο άλμα στο κενό -μια και εναλλακτικό σχέδιο δεν έχει καν... ψελλίσει- τόσο και ο τραμπουκισμός θα είναι η μόνη της διέξοδος. Μια πρόγευση πήραμε χτες από τη συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής. 
Με ανείπωτο θράσος, αυτό το βολεμένο πλουσιοκόριτσο, που για τίποτε δεν ζορίστηκε στη ζωή του, απευθυνόταν στη Σία Κοσιώνη λες και είχε μόλις κατέβει από το Βουνό και κουβαλούσε στους ώμους του την ιστορία αιώνων εξαθλιωμένων Ελλήνων αγωνιστών. 
Μια δεύτερη γεύση του τραμπουκισμού, δυστυχώς, μάλλον θα παρακολουθήσουμε σήμερα. Τη στιγμή που κανένας υποστηρικτής του "Ναι" ούτε καν διανοήθηκε να παρενοχλήσει χτες τους υποστηρικτές του "Όχι" στο Σύνταγμα, οι τελευταίοι διοργανώνουν σήμερα αντισυγκέντρωση στην ίδια πλατεία μία μόλις ώρα ΠΡΙΝ από τη συγκέντρωση των υποστηρικτών του "Ναι". Η πρόθεση για εκφοβισμό είναι παραπάνω από εμφανής. 
Δεν ξέρω εάν κάποιοι από τους λεβέντες της αντισυγκέντρωσης έχουν λάβει ταχύρρυθμα μαθήματα αντισυγκεντρώσεων, παρακολουθώντας ταινιάκια με προδικτατορικούς παρακρατικούς ακροδεξιούς εν δράσει (τώρα που συμμάχησαν, τα πουλάκια μου, και με τους ναζιστές επιγόνους τους) αλλά καλό είναι να γνωρίζουν ότι κάθε προβοκάτσια θα αποτύχει. Δεν πρόκειται να ζήσουμε ένα αντεστραμμένο 1965. Βλαμμένοι, ξεκολλήστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου