Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Κωμική η συγκέντρωση "Μένουμε Σόιμπλε" τώρα στο Σύνταγμα

Μία κωμική εικόνα θα εμφάνιζαν οι ολιγάριθμοι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα το απόγευμα της Τρίτης (30/6), αν ....
πίσω από την κιτς αισθητική δεν κρυβόταν το μαύρο πρόσωπο των εγχώριων αντιδραστικών δυνάμεων, οι οποίες συσπειρώνονται στα μνημονιακά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, "Ποτάμι" και ΔΗΜΑΡ. Κύριο σύνθημα αυτής της κακόγουστης συγκέντρωσης είναι το "Μένουμε Ευρώπη", με το κλίμα είναι άτονο και χωρίς κανένα ενδιαφέρον.

Από την Πλατεία Συντάγματος απόψε το βράδυ, αναμένεται να παρελάσει όπως και τις προηγούμενες φορές όλη η "καλή κοινωνία": η αφρόκρεμα της αντιδραστικής διανόησης της χώρας, διάφοροι παρατρεχάμενοι των επιχειρηματικών ελίτ αλλά και "σεσημασμένοι" μνημονιακοί δημοσιογράφοι. Έκπληξη θα προκαλούσε η απουσία πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ και των λοιπών συγγενών, οι οποίοι είναι 100% σίγουρο ότι θα παραβρεθούν στην πρώτη γραμμή και θα τονίσουν όπως και τις προηγούμενες φορές στις δηλώσεις τους τη μη κομματικότητα αυτής της κατά τα άλλα θλιβερής συνάθροισης...

Η αναφορά στην αποψινή συγκέντρωση θα ήταν αχρείαστη, αν πίσω από αυτά τα "κινήματα" τύπου Maidan δεν κρυβόταν μια θανάσιμη απειλή προς τους λαούς της Ευρώπης, όπως δείχνει και η πρόσφατη εμπειρία της Ουκρανίας με την μετεξέλιξη των αντίστοιχων διαδηλώσεων σε ανοιχτό εμφύλιο πόλεμο. Η συμμετοχή απλών πολιτών σε αυτές τις αντιδραστικής κατεύθυνσης κινητοποιήσεις, κάτω από την ψυχολογική πίεση και τις κινδυνολογικές ενέσεις των συστημικών μίντια, θα πρέπει να καλεί σε εγρήγορση κάθε προοδευτικό πολίτη.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου