Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Προς τον τύμβο Καστά

Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν! Γιατί εγώ μόνο θα βρίζω. 

Κεντρική πλατεία Μεσολακιας (βομβαρδισμένο τοπίο). Από το βάθος τής φώτο εισέρχεσαι στο χωρίο για να πας στον τύμβο. Άρα θες δεν θες θα πέσεις μέσα. Στην είσοδο του χωριού πουθενά ταμπέλα για τον τύμβο!!!!!!!!!!!! Στο βάθος δεξιά βλέπω μια ταμπέλα(πορείας), Λέω, έχει γούστο.

​Ακολουθώ την ταμπέλα, πιο πάνω ο χωματόδρομος ψευτοστρωμένος με 3Α, σε καλό δρόμο είμαστε!


​Ωπ άλλη ταμπέλα, ανεβαίνω, είμαι μέσα σε σιταροχωραφα!

​Άιντε και φτάσαμε! Ένα φυλάκιο( σε στιλ περίπτερο,) ένας αστυνομικός μια ταμπέλα, και στο βάθος το πίσω μέρος του τύμβοι,δεν καταλαβαίνεις τίποτα!!!!!!!!!!!!!!
​Ο αστυνομικός στα όρθια, ψάχνει σκιά κολλημένος στο φυλάκιο, ο ήλιος καίει, τέντα η ομπρέλα ήλιου πουθενά!

Μια ταμπέλα που να λέει δυο λόγια έστω και στα αγγλικά ΠΟΥΘΕΝΑ. Μαύρισε η ψυχή μου, έβγαλα μια φωτο το παιδί και ξεκουμπίστηκα. Η επιστροφή προς θεσσαλονικη μας αποζημίωσε κάπως. Λίγο έξω από τα Κερδυλια προς Ασπροβαλτα η Αρχαία Άργιλος και ω του θαύματος ανασκαφικό έργο. Από την καναδική αρχαιολογική σχολή, κάτι είναι και αυτό!


Περισσότερα για την Άργιλο (http://www.strymonikos.net/portal/TaxidiStoParelthon/Argilos) Από τις φώτο καταλαβαίνετε ότι με κίνδυνο ατυχήματος έβγαλα μερικές φώτο, (πουθενά να σταθείς), θαύμασα τα ευρήματα που δυστυχώς δεν αποτυπώνονται στις φώτο (κινητό βλέπεις, δεν το είχα προσχεδιασμένο, υπόσχομαι στο μέλλον...)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Την Ελλάδα την κυβερνούσαν και την κυβερνούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ όσο δεν πάει άλλο.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου