Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ο Δημήτρης Ζιγκερίδης για τη ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Ζιγκερίδης και μίλησε για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:



«Απαλείφεται το όριο του 1.000.000 ευρώ και πλέον ο ΠΑΟΚ με αυτή την ρύθμιση που αναμένεται να γίνει θα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη. Θα υπάρχει τεράστια απάλειψη, ίσως και το 100% του χρέους αν καταβάλει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ το εφάπαξ. Η κυβέρνηση δείχνει πως μένει στις θέσεις της και θεωρώ πως είναι μια θετική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα που να μπορεί να δώσει τόσα χρήματα. Με αυτή την ρύθμιση ο ΠΑΟΚ μπορεί να εξυγιανθεί πλήρως και να είναι η πιο υγιής ομάδας σε θέμα οικονομικό. Πρέπει να μας γίνει παράδειγμα η ΑΕΚ που κατέληξε να παίζει Γ’ εθνική όπως και ο Άρης. Αν «καθαρίσει» ο ΠΑΟΚ θέλει μια πιο καλή και επαγγελματική διαχείριση. Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι περιουσιακά στοιχεία όπως ήταν και ο Βιειρίνια. Έχει μεγάλη σημασία να αποκτάς παίκτες 25-26 ετών για να υπάρχουν μεγάλα ανταλλάγματα».

Για το αν υπάρχουν άλλες οφειλές;

«Όχι δεν υπάρχει κάποια άλλη οφειλή. Όλα τα άλλα είναι τρέχουσες οφειλές που πληρώνονται. Τα χρήματα προς τους ποδοσφαιριστές είναι ελεγχόμενα. Αν ο ΠΑΟΚ έκανε καλύτερη πορεία η συμμετοχή του κόσμου θα ήταν τεράστια».

Για το μεταγραφικό μοντέλο του ΠΑΟΚ:

« Νομίζω πως το μοντέλο των μεταγραφών ήταν αποτυχημένο. Όταν είχε έρθει ο Μαντούρο είχα πει πως δεν γίνεται να δίνουμε τέτοια ποσά για τέτοιους ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρχονται στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ξεπερνάν τα 26 χρόνια. Ο Ολυμπιακός δεν πουλάει συνέχεια τα τελευταία χρόνια»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου