Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Βούλα Τεκτονίδου : "Δεν έχει σημασία αν θα περάσει από τη Βουλή η δανειακή σύμβαση"

Για τις πολιτικές εξελίξεις, την παράταση της δανειακής σύμβαση και τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον...
Alpha 96.5, η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Τεκτονίδου.
«Δεν έχει σημασία αν θα ψηφιστεί από τη βουλή ή θα περάσει από κάποια διαδικασία, αν αυτό θα είναι το πλαίσιο, ο καμβάς πάνω στον οποίο θα δουλέψουμε», τονίζει η κ. Τεκτονίδου και προσθέτει, «το θέμα είναι πως αυτή τη γέφυρα, θα την κάνουμε γέφυρα ζωής».
«Χρειάζεται ανασκούμπωμα όλων ημών», δηλώνει η κ. Τεκτονίδου, τονίζοντας ότι δεν έχει σημασία ο τρόπος, αλλά να πάρουν «σάρκα και οστά, όλα όσα είπαμε προεκλογικά». «Χρειάζονται άμεσα νομοθετικά πλαίσια, ώστε να ανακουφίσουμε τον κόσμο», υπογραμμίζει η βουλευτής.
«Το θέμα είναι πως θα αξιοποιήσουμε αυτό το διάστημα που μας έδωσε χρόνο και χώρο», αναφέρει η κ. Τεκτονίδου και συνεχίζει «θα πρέπει να περάσουν άμεσα νομοσχέδια που έχουν σχέση, καταρχήν με την απασχόληση, που είναι ένα τεράστιο θέμα». Ακόμη, στη λίστα των άμεσων προτεραιοτήτων, η βουλευτής προσθέτει την απαγόρευση του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, το θέμα των 100 δόσεων.
Σε ερώτηση σχετικά με τις προεκλογικές δεσμεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και την επαναφορά του κατώτατου μισθού, η κ. Τεκτονίδου αναφέρει «όλα θα γίνουν στο χρόνο τους» και διευκρινίζει «ενδεχομένως μέσα σε 20 μέρες που ο σχεδιασμός θα είναι πιο απτός, θα συγκεκριμενοποιηθούν τα πράγματα, να είμαι σε θέση να σας πω κι εγώ ημερομηνίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου