Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Είσαι άνεργος νέος;

Για δες μήπως σε ενδιαφέρει αυτή η εκδήλωση:

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, παράρτημα Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του έργου «Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων», διοργανώνει δράση ενημέρωσης σε κεντρικό σημείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.
Συγκεκριμένα, για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης θα στηθεί υπαίθριο stand ενημέρωσης την Παρασκευή από τις 10:00 έως 14.00 και 17.00 έως τις 20:00 ,και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00 στην πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Βασιλέως Ηρακλείου. Σκοπός της δράσης είναι η προβολή του έργου και η προσέγγιση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εργαζομένων και ανέργων πολιτών .
Εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού τομέα καθώς και άνεργοι νέοι/ες που ανήκουν στην πληθυσμιακή ομάδα 16-30 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με έντυπο υλικό για τη δράση του συγκεκριμένου έργου, καθώς και για τον τρόπο που μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες του.
Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις δημοσιότητας του έργου «Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων» το οποίο έχει στόχο: α) την ανάπτυξη ενός συνόλου υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων, με έμφαση στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, των εξελίξεων στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και στην απασχόληση και β) τη δημιουργία Εξειδικευμένων Κέντρων Προώθησης στην Απασχόληση (ΕΚΠΑ) για την υποστήριξη νέων ανέργων ηλικίας 16 έως 30 ετών. Στις συγκεκριμένες δομές εντάσσεται και η λειτουργία του Γραφείου Εργασίας που λειτουργεί το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου