Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ......ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.....ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ ή ΚΟΥΓΚΙ!!!!

Γράφει αναγνώστης:

Προεκλογικά ο Καμμένος μιλούσε για το αναγκαίο καλό μιλούσε όπως και ο Συριζα για σκίσιμο των μνημονίων τέλος της Τρόικας και τέλος οι κωλοτούμπες.

Και εγώ ο πολίτης αυτής της χώρας αναρωτιέμαι σήμερα τι έχει αλλάξει απο την εποχή του λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ και τι έχει αλλάξει απο τα Ζάππεια του Σαμαρά??

Προεκλογικά άκουσα όπως και μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ απο Υπουργούς και στελέχη του για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ-ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 12000-ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ -ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΡΤ-751 ΒΑΣΙΚΟΣ ΙΔ.ΤΟΜ-ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-Υπουργούς στα κανάλια να πανηγυρίζουν για το ΣΤΟΠ στις ιδιωτικοποιήσεις τον ΚΑΜΜΕΝΟ να εξαγγέλνει άμεση αποκατάσταση ενστόλων σύμφωνα με απόφαση ΣΤΕ -υπουργούς να αγκαλιάζονται με καθαρίστριες που ήταν έτοιμες για δουλειά..............και φυσικά ήρωες υποργούς στελέχη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να απειλούν ακόμη και με ΚΟΥΓΚΙ!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά εκτός απο την κωλοτούμπα που μετανομάστηκε σε κιβύσθιση την Τρόικα που έγινε θεσμοί και γενικά απο την βάπτιση όρων με άλλα ονόματα και μιά παράταση 4 μηνών τι κέρδισε η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ????

Τι θα αλλάξει στην καθημερινότητα των πολιτών και τον αγώνα για επιβίωση???ΕΝΦΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ που ήταν ναυαρχίδα των προεκλογικών δεσμεύσεων ισχύουν και απο πότε????

Υπάρχει κανείς στα δύο κόμματα που θα κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες και θα τους πεί την αλήθεια που είπε ένα ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ??

Μήπως ο κύριος αναγκαίο καλό????Η μετά την υπουργοποίηση όλα καλά?? Η Πατρίδα???





Κεραυνοί Γλέζου





«Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.

Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015. Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.

Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας. Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.

Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.

ΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.....





«ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΥΡΙΖΑ): …Κύριε Υπουργέ, στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου που έρχεται υπό μορφή τροπολογίας -είναι η 2234- βλέπω ότι υπάρχει και ένα κατάπτυστο κείμενο για κυρίαρχο ελληνικό Κοινοβούλιο και υπό την ιδιότητά σας, του επιφανούς συνταγματολόγου, θα ήθελα την απάντηση σας…Οι δανειστές προκειμένου να σας δώσουν τη δίμηνη παράταση σάς ζήτησαν να συμφωνήσετε στα εξής: Πρώτον. Σας διαβάζω. «Η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και άνευ όρων» -αμετάκλητα και άνευ όρων, συγκρατήστε να μου απαντήσετε στο άνευ όρων, άνευ όρων παραίτηση της χώρας και της Τράπεζας της Ελλάδος- «από οιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά τα περιουσιακά τους στοιχεία».

Να παραιτηθεί η χώρα και η Τράπεζα της Ελλάδος από στοιχεία περιουσιακά που θα αποκτήσουν στο μέλλον. Διανοείστε σε τι καλείτε τώρα τους Έλληνες Βουλευτές; Από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι όσον αφορά τα ίδια περιουσιακά τους στοιχεία. Επ’ αυτού θα ήθελα μια απάντηση. Δεύτερη ερώτηση. «Η παρούσα Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση και τυχόν μη συμβατικές υποχρεώσεις» -θα μας πείτε ποιες εννοεί- «που προκύπτουν από ή σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο».

Και όχι μόνο σας επιβάλλουν αυτόν τον κατάπτυστο όρο οι δανειστές, στο ίδιο κείμενο, στη σελίδα 42 υπάρχει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία έχει ήδη εκχωρηθεί στους δανειστές, που λέει ότι η επιλογή του Αγγλικού Δικαίου και η παραίτηση από το ελληνικό είναι δική μας επιλογή…Συναινείτε σε αυτά τα κείμενα; Τι εννοείτε «και τυχόν μη συμβατικές υποχρεώσεις»; Δηλαδή Αγγλικό Δίκαιο που θα εφαρμόζεται, θα ερμηνεύει κάθε τι συμβατικό, αλλά και ό,τι γεννάται πέρα από τη σύμβαση; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Σε νόμο του κυρίαρχου ελληνικού Κοινοβουλίου ζήτησαν τέτοια πράγματα οι δανειστές για να μας υπαγάγουν στο δίμηνο της παράτασης;… ».



ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ??? 22/2/15

Σκληρή κριτική στο κείμενο της συμφωνίας με τους εταίρους έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι αν εφαρμοστεί κατά γράμμα, ο λαός δεν θα αντέξει τα νέα μέτρα.

Πηγή: Σκληρή κριτική Μητρόπουλου για τη συμφωνία: Δεν μπορεί να εφαρμοστεί κατά γράμμα [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/192786/skliri-kritiki-mitropoyloy-gia-ti-symfonia-den-mporei-na-efarmostei-kata-gramma-vinteo#ixzz3Sg5rysgt

ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ (ΑΝΕΛ): «…Σχετικά τώρα με την τροπολογία για την επέκταση της δανειακής σύμβασης του μνημονίου για το 2015, πρόκειται για το γνωστό ανέκδοτο του κ. Σαμαρά για τα μνημόνια που φεύγουν, αλλά μένουν. Εδώ ο κ. Σαμαράς αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου που έκανε το ίδιο ακριβώς με τις «βάσεις του θανάτου», όπως αποκαλούσε τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα. Σίγουρα, λοιπόν, θα θυμάστε ότι οι βάσεις αυτές τη δεκαετία του ’80 έφευγαν μένοντας και όχι μόνο έμειναν, αλλά οι Αμερικανοί εγκατέστησαν στη χώρα νέες κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές τους, προφανώς προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους ξένα συμφέροντα.

Αυτό ακριβώς κάνει και ο κ. Σαμαράς με τις δικές του βάσεις σήμερα. Εδραιώνει την ξενοκρατία στην Ελλάδα με κάθε τρόπο: είτε με χρήματα είτε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, όπως είναι η συζητούμενη παράταση, είτε με εκατοντάδες μνημονιακούς νόμους είτε με μεθοδεύσεις που επιχειρούν να απαλλάξουν τον ίδιο και τους συνεργάτες του από μελλοντικό καταλογισμό ευθυνών.

Όλα αυτά, πολύ απλά είναι τόσο προσωρινά όσο είναι και ο ίδιος. Τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει πλέον μνημόνιο για να επεκταθεί, καθώς δεν θα υπάρχει Σαμαράς για να το προεκτείνει. Ο χρόνος για αθλιότητες και συνωμοσίες τελείωσε. Όσοι συνωμοτούν κατά της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού, θεωρώ ότι θα λογοδοτήσουν πολύ σύντομα και η πατρίδα μας με τη βοήθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ξαναγίνει πραγματικά ελεύθερη...»

Στις πιο πάνω γραμμές επιλέξαμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα. Όποιος ενδιαφέρεται να μελετήσει το πλήρες κείμενο μπορεί να ανατρέξει στα επίσημα πρακτικά (και ιδίως στις σελ. 51, 148, 225, 233, 252, 280, 289 και 463) που είναι εξόχως αποκαλυπτικά… Αναρωτιέται κανείς, τι θα πράξουν οι ίδιοι Βουλευτές όταν σε λίγες ημέρες θα κληθούν να ψηφίσουν την παράταση της δανειακής σύμβασης την οποία μόλις πρόσφατα απέρριψαν ασυζητητί

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι», ανέφερε ο κ. Καμμένος μιλώντας σε πολιτικούς συντάκτες. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου