Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Θεσσαλονίκη : Με Αλβανούς καλλιτέχνες και πελάτες δουλεύουν πλέον τα μπουζουξίδικα ! (VIDEO)

Κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου, την ώρα που οι Έλληνες βλέπουν αποκαμωμένοι τηλεόραση ή σκαλίζουν το facebook, χιλιάδες Αλβανοί συμπολίτες μας Θεσσαλονικείς πλέον....
κατηφορίζουν στους κάποτε ναούς της ελληνικής λαϊκής διασκέδασης, τα πάλαι ποτέ "πολιτιστικά κέντρα", που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, τις εποχές που οι Έλληνες, "φορτωμένοι" με τα πεντοχίλιαρα, που μοίραζε ο "Αντρέας" (δανεικά ήταν, αλλά γλυκοφάγωτα), περιέχυναν με Chivas τα πουκάμισά τους και τα έβαζαν φωτιά στην πίστα των "σκυλάδικων".



Η "νύχτα" της Θεσσαλονίκης, μίκρυνε πάρα πολύ, οι Έλληνες πελάτες σπανίζουν κι έτσι μας προέκυψαν οι Αλβανοί ...επενδυτές. Αλβανοί αγοράζουν μεγάλα μαγαζιά ή συνεταιρίζονται με Έλληνες ή απλά λειτουργούν ως ατζέντηδες, φέρνουν δικά τους σχήματα από την Αλβανία και φυσικά οι πελάτες είναι Αλβανοί. Οι 200.000 περίπου Αλβανοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη ...του δίνουν και καταλαβαίνει στα μπουζούκια !

Αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου (Qershor για να μαθαίνουμε σιγά σιγά τη γλώσσα του μέλλοντός μας) , στο Focus (περιοχή Αεροδρομίου), έρχονται 5 διάσημοι Αλβανοί καλλιτέχνες


ενώ μεθαύριο, στο Fix Live έρχεται η πανέμορφη και πολύ δημοφιλής Greta Koci κι άλλοι τρεις νεαροί καλλιτέχνες και θα γίνει χαμός !



η Greta Koci με τον Σάλι Μπερίσα
Πάρτε και μια γεύση, για το πώς γλεντάνε οι Αλβανοί στη Θεσσαλονίκη: FIX LIVE 31-12-2015
Ούτε ο Πλούταρχος δεν μαζεύει τόσο κόσμο !


makpress.blogspot.gr 23/6/2016