Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ανακοινώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ»

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης πλαισιωμένος από τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Χρηστίδη και τον Αντιπρόεδρο.....
Παναγιώτη Δούμα, ανακοινώνει την σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.


Αντιπρόεδρος του Κόμματος είναι ο κύριος Παναγιώτης Δούμας, επιχειρηματίας και τ. Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Γενικός Γραμματέας είναι ο κύριος Χρήστος Χρηστίδης, αξιωματικός ε.α. της Αεροπορίας Στρατού και των Καταδρομών.

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας είναι ο κύριος Αναστάσιος Φαραντάτος Συνταγματάρχης ε.α. Ε.Σ.

Χαρακτηριστική παρατήρηση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κυρίου Φαήλου Κρανιδιώτη ήταν ότι και οι τρείς που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο τραπέζι είναι καταδρομείς.

Ενώ πλούσιο αριθμό πτυχίων, μεταπτυχιακών και διδακτορικών που ξεπερνά κατά πολύ τον δικό τους αριθμό έχουν όλα τα υπόλοιπα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου τα οποία και αλφαβητικά είναι τα ακόλουθα:

Γεώργιος Βλάχος, Χρήστος Βλάχος, Ανδρέας Γεωργίου, Σοφία Ζαχαριουδάκη, Ελευθέριος Καλλινικίδης, Γεώργιος Καραποστόλου, Κωσταντίνος Καρουκανίδης- Κατάκης, Αλκιβιάδης Κεφαλάς, Απόστολος Κρητικόπουλος, Ανδρέας Μαγειρόπουλος, Γεώργιος Μακρής, Νικόλαος Μαστρονικολής, Σοφία Μαξούρη και Γεώργιος Οικονόμου.

Εκπρόσωπος Τύπου της «Νέας Δεξιάς» ορίστηκε ο Δημήτριος Γερογιάννης.

Αναλυτικά τα βιογραφικά των μελών του Εθνικού Συμβουλίου μπορεί ο καθένας να δει στην ιστοσελίδα του κόμματος www.neadexia.gr