Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τις συνθήκες του τροχαίου στην Ασπροβάλτα, με θύμα ένα 3χρονο κοριτσάκι


Δεύτερο τραγικό δυστύχημα με θύμα παιδί Ρομά και δράστη συγγενή σημειώθηκε χθες, Πέμπτη στις 19:40, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, Σταυρού-Ολυμπιάδος με θύμα ....μία 3χρονη και θύτη τον 34χρονο γύφτο πατέρα της.


Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Διαβατά στις 14 Ιουνίου, όταν ο γύφτος παππούς σκότωσε με το φορτηγό του τον ενός έτους εγγονό του, η μοίρα έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο σε ακόμη μία οικογένεια.

Χθες, ο 34χρονος πατέρας μετέβαινε με το φορτηγό του στο Σταυρό προκειμένου να λάβει κάποια χρήματα, έχοντας για συνεπιβάτες του τη σύζυγό του και 11 παιδιά, μέσα στα οποία συμπεριλαμβανόταν και η τριών ετών κόρη του. Ο 34χρονος γύφτος έκανε μία στάση στο 4ο χιλιόμετρο προκειμένου το κοριτσάκι να κάνει τη βιολογική του ανάγκη και να ξεκουραστούν οι υπόλοιποι, όταν όμως οι άνθρωποι ξαναμπήκαν στο φορτηγάκι, ο οδηγός φαίνεται να μην αντιλήφθηκε ότι απουσίαζε η 3χρονη κόρη του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει και να χτυπήσει την κόρη του, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Ο ίδιος κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί και μετέφερε ο ίδιος το χτυπημένο κοριτσάκι σε ιδιωτική κλινική στο Σταυρό, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να γλιτώσουν το μοιραίο.

Επισήμως, οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Ασπροβάλτας, ενώ σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχει επιβεβαίωση, ότι τα υπόλοιπα 10 παιδιά, τα οποία επέβαιναν στο φορτηγό, ήταν βιολογικά τέκνα του 34χρονου πατέρα.