Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Αλέξη σε βλέπω με κανένα Έκτακτο Διάγγελμα αύριο, να μας λες για εκλογές καλοκαιριάτικα

Την άποψή μου, την έγραψα προεκλογικά με πολύ μεγάλη σαφήνεια: θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, να πειραματίζονται δηλαδή οι πολιτικοί "στου κασίδι το κεφάλι", να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΕ από όσα περιείχε το πρόγραμμά τους και μετά να...
τη σκαπουλάρουν δια των εκλογών και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Η άποψή μου είναι είναι ότι θα πρέπει να ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ να εξαντλούν την τετραετία, ώστε κάποια στιγμή να σταματήσει ο εμπαιγμός του αφελούς λαού και του πόνου του, με προεκλογικές μπαρούφες, όπως η "κατάργηση του ΕΝΦΙΑ", ή η απίστευτη και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, γελοία προεκλογική "δέσμευση"  του ΣΥΡΙΖΑ για "κατώτατο στα 751 ευρώ" λες και ο μισθός καθορίζεται έτσι απλά με ένα νόμο, χωρίς να λάβουμε υπόψη την πραγματική οικονομία !
Φαντάζομαι ότι μετά από τόσο ξύλο που έφαγε ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλες, δεν θα θελήσει να συνεχίσει να το τρώει και στην Αθήνα,υπογράφοντας μια άτιμη συμφωνία.
Επομένως, πιθανολογώ ότι θα ζητήσει διαφυγή σε εκλογές, με προφανή σκοπό, να υπογράψει τελικά μια πολύ άτιμη συμφωνία, αλλά να μη χάσει την εξουσία, μεταφέροντας την ευθύνη στο λαό, που (πιστεύει ότι) τρομοκρατημένος θα του ξαναδώσει την εξουσία, αλλά χωρίς την υποχρέωση αυτή τη φορά να εφαρμόσει το (δήθεν) πρόγραμμά του.
Αλέξη, το τι θα έβρισκες μπροστά σου το ήξερες πολύ καλά. Πήγαινε λοιπόν ΜΟΝΟΣ σου το παιχνίδι μέχρι τέλους κι άσε τις εκλογές. ΜΟΝΟ ΕΣΥ έχεις την ευθύνη, ΕΣΥ θα αποφασίσεις κι ΕΣΥ θα απολογηθείς, επειδή πολύ, πολύ, πολύ, πολύ απλά: ΕΣΥ το ζήτησες.

Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, υπέγραψε συμφωνία, πήγαινε σε ρήξη, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός, αλλά την ευθύνη θα την έχεις ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ.

Φώτης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου