Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Και τώρα τι θα κάνεις Πάνο Καμμένε ; ΄Έρχεται η ΠΟΛΥ δύσκολη στιγμή....

Την πιο δύσκολη πολιτική απόφαση της ζωής του, θα κληθεί να πάρει ο Πάνος Καμμένος και οι βουλευτές του, καθώς καλούνται να υπογράψουν ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές κωλοτούμπας και μάλιστα να φοράνε εθελοντικά και με χαρά, στο μέτωπο, αυτοκόλλητο που θα γράφει "είμαι μεγάλος κωλοτούμπας". 
Γιατί; Διαβάστε το παρακάτω:


Τη λήξη στις 30 Ιουνίου 2015 της περιόδου διαθεσιμότητας της δανειακής διευκόλυνσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) προς την Ελληνική Δημοκρατία και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) προβλέπει η τρίτη τροποποίηση (η πρώτη ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 2012 και η δεύτερη στις 19 Δεκεμβρίου 2014) της κύριας σύμβασης χρηματοδοτικής διευκόλυνσης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, του EFSF, του ΤΧΣ και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η τρίτη τροποποίηση της κύριας σύμβασης χρηματοδοτικής διευκόλυνσης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, του EFSF, του ΤΧΣ και της Τράπεζας της Ελλάδος που θα πρέπει να κυρωθεί από την ελληνική Βουλή, αλλά και άλλα κοινοβούλια της ζώνης του ευρώ, έως τις 28 Φεβρουαρίου προβλέπει τους γνωστούς αυστηρούς όρους εφαρμογής που προέβλεπε και η αρχική σύμβαση (παραίτηση αμετάκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία, παραίτηση ασυλίας για λόγους εθνικής κυριαρχίας, κά).


Στα παραρτήματα της δανειακής σύμβασης σημειώνονται επίσης:

.....

3) «Η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα ίδια ή τα περιουσιακά τους στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Τρίτη Τροποποιητική Σύμβαση συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της ασυλίας έναντι αγωγής , δικαστικής ή άλλης εντολής , από κατάσχεση, σύλληψη ή ασφαλιστικά μέτρα πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης και από την εκτέλεση και επιβολή εις βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο βαθμό που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό δίκαιο».

4) «Ούτε ο Εγγυητής ούτε οποιοδήποτε περιουσιακό του στοιχείο απολαύει ασυλίας για λόγους εθνικής κυριαρχίας ή άλλως από δικαιοδοσία, κατάσχεση - είτε πριν είτε μετά τη δικαστική απόφαση - ή εκτέλεση σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία αφορά τη Τρίτη Τροποποιητική Σύμβαση».
....................
/.................

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ λοιπόν θα κληθούν με την ψήφο τους να επικυρώσουν όσα ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΑΝ μέρα-νύχτα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ζητούσαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ κρεμάλες για αυτόν που αποδέχθηκε το "αμετάκλητα και άνευ όρων" και τώρα θα κληθούν να το ψηφίσουν με τα χεράκια τους !!!!!!!!!!!!!!!
Και η Ραχήλ Μακρή μαζί !!!!!!!
Ρε πώς τα φέρνει έτσι η πουτάνα η ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου