Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη vs ΑΛήτρα.

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης


Tweet από Areti Athanassiou

«Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας...»

Η ακτινολόγος Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη από την «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ» έκανε μια συγκινητική ανάρτηση που αξίζει να την διαδώσουμε.

Μπήκε μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρεφάκι στον αξονικό τομογράφο για να βγει σωστή η εξέτασή του.

«Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο, όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς!! Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους, δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία. Θεώρησα σωστό-τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη- να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί...!! Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας . Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας ...και ότι αν δεν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ότι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο. Καλημέρα με πολλή αγάπη »

Για την αντιγραφή – Σώτος

Υ.Γ.

Και για όποιον βαριέται ή αδυνατεί να εκπονήσει πτυχιακή εργασία ή διδακτορική διατριβή  ή άλλο πανεπιστημιακό πόνημα, υπάρχει λύση υπό τα άγρια βλέμματα των στελεχών τού Υπουργείου Παιδείας και όλων των Αρχών και Αρχιδίων διαφάνειας, ήθους, αξιοκρατίας, αξιοπρέπειας κ.λπ.

https://www.facebook.com/desknetGreece/videos/967440878174622/?rdid=s0DwQGF8nMAiA81Y

Κάποιος εισαγγελέας να μας πει, ότι πρόκειται για μούσι;

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου