Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ποιές ποινές θα επιβάλλονται σε όσους Ευρωπαίους, δεν ανησυχούν όσο πρέπει από την άνοδο της ακροδεξιάς

Γαλλία 2030: Λευκός Χριστιανός ιθαγενής Ευρωπαίος, μαστιγώνεται επειδή άργησε να απαντήσει καταφατικά στην ερώτηση "σε ανησυχεί η άνοδος της ακροδεξιάς ρε καθίκι;"

 
Μια δεκαετία τώρα, τα συστημικά ΜΜΕ της Ευρώπης, σε κοινή γραμμή, αναμασούν την καραμέλα του "κινδύνου από την άνοδο της ακροδεξιάς". Οπου "ακροδεξιοί" βαφτίζονται τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίων, που ξεκίνησαν δειλά-δειλά και στη συνέχεια εντονότερα, να φωνάζουν...

"μας κατέκλυσαν οι Πακιστανοί κι οι Αφγανοί, δεν έχουμε πια χώρο, ασφυκτιούμε, δεν αντέχουμε άλλο, κάντε κάτι".

Κι αυτό δεν το λέει κανένας "ακραίος". Το λέει το σύνολο των πολιτών, που βλέπει την πατρίδα του, που έδωσε στην Οικουμένη τον ουμανισμό, το διαφωτισμό, το σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, την ανεκτικότητα, το σεβασμό στα δικαιώματα μειονοτήτων, να μετατρέπεται σε Λωρίδα της Γάζας, με τους ιθαγενείς κατοίκους να ασφυκτιούν από τα εκατομμύρια των μεταναστών, τελείως διαφορετικής κουλτούρας, θρησκείας, αντιλήψεων, που απλά ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ.

Το Ιερατείο όμως αποφάσισε να μετατραπεί σε μουσουλμανικό γκέτο η Ευρώπη (Η Γαλλία, το Βέλγιο και η Γερμανία το ζουν ήδη), οπότε έβαλε μπρος τη μηχανή της χειραγώγησης. Και τίποτε δεν είναι αποτελεσματικότερο από το ΦΟΒΟ.

Τα ΜΜΕ ανέλαβαν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, να καταπιούν την ανησυχία τους για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης και να τη μετατρέψουν (βίαια!) σε ανησυχία για μια ανύπαρκτη , δήθεν ακροδεξιά. Να προκαλέσουν ενοχικά σύνδρομα στους ενοίκους μια πολυκατοικίας στο Αμβούργο π.χ. , που πριν από 30 χρόνια ζούσαν 20 οικογένειες Γερμανών, με κοινά ενδιαφέροντα και επιδιώξεις και τώρα μείνανε 2 οικογένειες γηραιών Γερμανών και 18 πολυμελείς οικογένειες Αφγανών. Την ανησυχία λοιπόν των παππούδων Γερμανών, που βλέπουν να μπαινοβγαίνουν στην οικοδομή τους φάτσες τελείως διαφορετικές απ΄αυτές με τις οποίες μεγάλωσαν, τη βαφτίζουν "ανησυχία για την άνοδο της ακροδεξιάς".

Δεν είναι χαζοί οι τύποι του Ιερατείου. Ξέρουν πολύ καλά, ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πολίτης της Ευρώπης δεν ανησυχεί από την "άνοδο της ακροδεξιάς". Ανησυχεί από την άνοδο του Ισλαμισμού. Επειδή όμως έχουν τα σχέδια τους, φαντάζομαι ότι το επόμενο διάστημα, όχι μόνο δεν θα πάρουν το μήνυμα, αλλά θα εντείνουν τις προσπάθειές τους να φοβίσουν κι άλλο τους πολίτες.

Φαντάζομαι, ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα δημιουργηθεί ένας στρατός δολοφόνων, από διάφορα αποβράσματα, που θα φροντίσει για την αποκατάσταση της τάξης: σαλεμένοι "αστυνομικοί", θα σταματάνε στο δρόμο το Μήτσο τον πατωματά, τον Ερικ τον ηλεκτρολόγο, τον Φρανσουά τον χασάπη, την Μπεατρίς την κομμώτρια και θα τους ρωτάνε : "σε ανησυχεί ρε η άνοδος της ακροδεξιάς;".

Αν η απάντηση είναι το αμήχανο "ε;", θα συλλαμβάνεται και θα μαστιγώνεται. 

Αν η απάντηση είναι "όχι, οι μετανάστες με ανησυχούν", θα συλλαμβάνεται και θα απαγχονίζεται για παραδειγματισμό, όσων επιμένουν να μην ανησυχούν.

Εσείς, πόσο θα αντέξετε να μην ανησυχείτε για την άνοδο της ακροδεξιάς;

2030, Γερμανία. Πολίτες απαγχονίζοναι επειδή δεν ανησύχησαν όσο πρέπει για την άνοδο της ακροδεξιάς.
Φ,Μ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου