Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Τον ήπιε ο Μακρόν, προκήρυξε εκλογές μετά τη συντριβή του από την "ακροδεξιά"

Μέχρι τις 30 Ιουνίου όμως, πρέπει να βομβαρδίσει τη Μόσχα, αλλιώς θα χάσει και τις εθνικές εκλογές. Αργεί να στείλει στρατό εναντίον της Ρωσίας και τη υπομονή των αφεντικών του εξαντλείται.

 ΕΝΑ πράγμα θέλουν οι λαοί στη Ε.Ε. : "ΟΧΙ άλλους μετανάστες". Αυτό είναι το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μήνυμα των Ευρωεκλογών. Φυσικά, δεν αρέσει ...στο Ιερατείο, που αποφάσισε για μας χωρίς εμάς,  ότι η Ευρώπη πρέπει να γίνει Ισλαμική.

Τα "κανάλια" σε όλη την Ευρώπη παίζουν μονότονα τον "κίνδυνο της ακροδεξιάς", αλλά οι πολίτες, είναι τόσο σκασμένοι από το "μεταναστευτικό", που πολλοί, όλο και περισσότεροι, γράφουν στα αρχίδια τους τις φοβέρες της TV και επίσης γράφουν στα αρχίδια τους, τους λαθρολάγνους, ψηφίζοντας πολιτικούς (που πιθανότατα θα αποδειχθούν απατεώνες, αλλά κυρίως ....χέστες και θα κάνουν πίσω όταν αντικρύσουν το νεοταξίτικο Κτήνος) , μπας και μείνει τίποτε Ευρωπαϊκό στην Ευρώπη και δεν γίνουμε αποικία του Πακιστάν.

Φυσικά, δεν πρόκειται για καμιά "νίκη του λαού", οι περιούσιοι εξουσιαστές, δεν θα κάνουν πίσω. Αν κάποιος "ακροδεξιός" απ΄αυτούς που εκλέχθηκαν σήμερα, παραμείνει στην "αντιμεταναστευτική ατζέντα" και ανησυχήσει τους ανώμαλους της αλήτ, που έχουν ψυχαναγκασμό να μας επιβάλουν με ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΛΥΣΣΑ το πώς θα ζούμε, απλά θα δολοφονείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου