Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ο Πασχάλης Τερζής ζει σαν αγρότης - Παρέα με τη σύζυγό του, Μαίρη, στο Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης

 Ο μεγάλος μας τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, ζει σαν αγρότης και χαίρεται τον έρωτά του με τη.... Μαίρη, λέει ο εγγονός του. Κάνει ήρεμη ζωή αγρότη, με τα φρούτα, τα λαχανικά και τις κότες του, προσθέτει ο 20χρονος. Ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον παππού του, ο οποίος ζει μακριά από τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια.

Πασχάλης Τερζής: «Ο παππούς μου δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω ασθένειας»

Ο 20χρονος συνονόματος του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, Πασχάλης, ο οποίος σπουδάζει στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ξεκαθάρισε ότι ο παππούς του δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω προβλημάτων υγείας, όπως πολλά δημοσιεύματα είχαν αναφέρει στο παρελθόν: «Ο παππούς μου δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω ασθένειας, αλλά από δική του προσωπική επιλογή. “Μέχρι εδώ έχω να δώσω” μου είπε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η απόφαση του παππού του να αποχωρήσει από τη μουσική υπήρξε από τις δυσκολότερες που πήρε ποτέ. «Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου. Το ίδιο έκανε και η Χάρις Αλεξίου» τόνισε.

Όσο για το αν έχουν επαφές οι δυο τους αυτό το διάστημα και πώς ζει σήμερα ο Πασχάλης Τερζής, ο εγγονός του απάντησε: «Τον είδα πολύ πρόσφατα, είναι μια χαρά. Έχει τον μπαξέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του. Κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη. Ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη, είναι πολύ αγαπημένοι».

Ο πρώτος γάμος και η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του

Φωτογραφίες με τον Πασχάλη Τερζή ανεβάζει στα social media κατά καιρούς η κόρη του Γιάννα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής απολαμβάνει μια ήρεμη αγροτική ζωή μαζί με τη σύζυγό του, Μαίρη, στο Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει την κόρη του, Γιάννα.

Ο πρώτος του γάμος έληξε άδοξα, καθώς η σύζυγός του πέθανε και ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε μιλήσει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Από τον πρώτο του γάμο έχει ένα ακόμα παιδί, το γιο του.

«Μόλις απολύθηκα από το στρατό. Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρόλο που είχα μαζί της ένα γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: “Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;”. Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα, πράγματι, να αποκτήσω μια εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισμένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα» είχε εξομολογηθεί.

Ενώ η κόρη του Γιάννα τού είχε πει: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου