Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Μού εγκαταστάθηκε η εντύπωση, ότι είμαι παντελώς αγράμματος!

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

         Αφού η υπουργός Εργασίας κ.λπ. κ. Μιχαηλίδου  με ενημέρωσε, ότι θα γίνουν συγκεκριμένες κατακρατήσεις από τις συντάξεις, ήλθε ο ΑρΠ και με αποτελείωσε. Πάνε στράφι 19 χρόνια μελέτης, εξετάσεων και ....

πτυχίων και άλλα 50 χρόνια ανάγνωσης βιβλίων, λεξικών, εγκυκλοπαιδειών, εφημερίδων, περιοδικών, δικογράφων, δικαστικών αποφάσεων, διαδικτύου  κ.λπ.

Σώτος – καταρρακωμένος εν αβυσσαλέα αμαθεία

Υ.Γ. 1] Επί της ουσίας: ωραίο το ανέκδοτο της διάκρισης των εξουσιών και της δίκαιης δίκης.

          2] Αναγνωρίζει ο ΑρΠ, ότι η διαφθορά διακατέχει [sic] όλο τον δημόσιο τομέα με εξαίρεση τη δικαστική εξουσία. Μετά τον «άλλο άνθρωπο» Πολυχρονόπουλο  ασχολούμεθα τις ημέρες αυτές με τους παλαιοχριστιανούς. Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής έρευνας αποκαλύφθηκε, ότι ένας παλαιοχριστιανός είναι υπάλληλος καθαριότητος σε Δήμο και εργάζεται …. εξ αποστάσεως εισπράττων αδιαλείπτως τον μισθό του. Κάποιος εισαγγελέας να ξεκινήσει μια διαδικασία που θα τελειώσει σε 10 χρόνια; Αχ, κάθε μέρα επίκαιρο το βιβλίο του Γ. Μπούτου «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» που αποκαλύπτει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη διαφθορά στη Δικαιοσύνη. Αλλά και το άλλο βιβλίο του «ΜΙΚΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».  Χωρίς να υποτιμώ το βιβλίο του εισαγγελέα Κολιούση με τον τίτλο «ΒΑΤΟΠΕΔΙ» και υπότιτλο « ΣΤΟ ΒΑ[Λ]ΤΟΠΕΔΙ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΛΑΚΈΡΔΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου