Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος τράπερ Ricta για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

 Το θύμα, ο 23χρονος φοιτητής νοσηλεύεται ακόμη στην εντατική, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, από τις κλωτσιές στο κεφάλι, που προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο.

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 25χρονος τράπερ , μετά την... απολογία του στον ανακριτή, για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή, στη Θεσσαλονίκη. Ο Ricta (https://www.facebook.com/RictaCC), ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μπήκε στο γραφείο της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας περίπου στις 11 το πρωί και παρέμεινε για περίπου δυόμιση ώρες, σύμφωνα με το thestival.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι το θύμα δεν έπεσε στο έδαφος από το δικό του χτύπημα και ότι δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, αφού μετά την επίθεση η οποία φέρεται να έγινε από παρεξήγηση, οι κατηγορούμενοι παρέμειναν στο σημείο για περίπου δέκα λεπτά και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι ο φοιτητής να σηκωθεί και να αποχωρήσει με την παρέα του.

 



Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του "αυτός είναι γνωστός" και τότε δέχτηκε την επίθεση.

Το περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε μετά από την αναφορά των παιδιών σε σχέση με τον κατηγορούμενο, ότι δηλαδή "αυτός είναι γνωστός", χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος σχολιασμός.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ χτύπησε με το κεφάλι τον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να χτυπήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου