Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Επανέρχονται τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Ενεργοποίηση και για το 2018 του μέτρου για άρση ακινησίας....
οχημάτων και πληρωμής αναλογικών τελών κυκλοφορίας ετοιμάζει το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών και η εφαρμογή αναμένεται να γίνει από τον επόμενο μήνα.
Σύμφωνα τα όσα ίσχυσαν τις δύο προηγούμενες χρονιές εφαρμογής του μέτρου οι ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν καταθέσει πινακίδες κυκλοφορίας θα μπορούν να θέσουν ξανά σε κυκλοφορία το όχημά τους μέσα στο 2018 ως εξής:
Για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 1 μηνός καταβάλλοντας τα 2/12 των τελών κυκλοφορίας, για 3 μήνες καταβάλλοντας τα 4/12, ενώ για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος του 2018 καταβάλλοντας τα δωδέκατα του ποσού των τελών που αναλογούν στο όχημα.
Υπενθυμίζεται ότι προϋπόθεση για να γίνει άρση της ακινησίας των οχημάτων είναι ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει και ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το διάστημα που θα κάνει χρήση του οχήματος

https://www.asfalisinet.gr/

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.