Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η Περιστέρα Μπαζιάνα εν κρυπτώ παίρνει προαγωγή στο ΕΜΠ

Προ ολίγων ημερών (με το ΦΕΚ (Τεύχος β) 1225/2-4-2018) -για την ακρίβεια τη Μεγάλη Δευτέρα- μετατράπηκε από ....
απλή διοικητική υπάλληλος, σε Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ας θυμηθούμε για ακόμα μια φορά τη φράση της κ.Μπαζιάνα σε πρόσφατη συνέντευξη της : “Ας κριθώ γι’ αυτό που είμαι και γι’ αυτό που πράττω, όχι για τον σύζυγό μου. Μια τέτοια αντίληψη είναι υποτιμητική για κάθε γυναίκα”.


Το ΦΕΚ λοιπόν αναφέρει:

Ένταξη μονίμου υπαλλήλου, σε θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.).

Η μόνιμη υπάλληλος του Ιδρύματος, Μπαζιάνα Περiστέρα του Αχιλλέα, σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και σε μόνιμη θέση της Α ́ βαθμίδας, ΠΕ Κατηγορίας, του Τομέα «Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.

Η ως άνω οργανική θέση ένταξης συνιστάται με μετατροπή της οργανικής θέσης που κατέχει.

(Αριθμ. βεβ. Γ.Δ.Ο.Υ. / Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: 61/3.1.2018).

Έγινε διοικητική το 2017

Έως τώρα η κ. Μπαζιάνα ήταν Διοικητική υπάλληλος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου μετά από δική της αίτηση. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 496/30-5-2017, η Περιστέρα Μπαζιάνα εντάχθηκε στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ, ως υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Πληροφορικής. Η σύντροφος του πρωθυπουργού, όπως λένε οι πληροφορίες προ μηνών είχε καταθέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί σε θέση διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει καταθέσει αντίστοιχη αίτηση και σε περιφερειακό πανεπιστήμιο.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://www.mononews.gr/big-story/i-peristera-mpaziana-en-kripto-perni-proagogi-sto-emp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου