Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη κλιμάκιο του κόμματος Τελεία - Απόστολος Γκλέτσος

Επίσκεψη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και στο ΤΕΙ Σίνδου πραγματοποίησε κλιμάκιο του κόμματος Τελεία-Απόστολος Γκλέτσος τη....
Δευτέρα 6 Ιουνίου, στο πλαίσιο επισκέψεων σε φορείς και οργανισμούς της Β. Ελλάδος.

Το κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο κ. Απόστολο Σπαθά, το Γ. Γραμματέα Νεολαίας κ. Χρήστο Μαλτά, τον πολιτευτή Α Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Γκουσμπουνάρη, την πολιτευτή Πιερίας κα. Μαρία Νικολαίδου και το μέλος κ. Σωτήρη Αργυρόπουλο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Τεχνικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Π. Μπίλλια σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του ΤΕΕ αλλά και το ίδιο ως φορέας, για τα προγράμματα αλλά και τις δράσεις που αναπτύσσει.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο επισκέφτηκε το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη Σίνδο όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία των σχολών, τις ελλείψεις κυρίως σε διδακτικό προσωπικό αλλά και κονδυλίων που θα βοηθούσαν στην έρευνα και καλύτερη λειτουργία του αγροκτήματος για την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών καθώς και για τη λειτουργία των εργαστηρίων της σχολής. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση τόσο στους χώρους του ΑΤΕΙ όσο και τις διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος.