Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Σόου θα δώσει ο μισέλληνας Εντι Ράμα στην Αθήνα - "Δυσαρέσκεια" Μητσοτάκη, αλλά στα λόγια

 Προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, θα πραγματοποιήσει ο Αλβανός που φυλάκισε προκλητικά τον Φρέντι Μπελέρη, με την ...

ελληνική κυβέρνηση να λέει ότι "είναι ακάλεστος", λες και ρώτησε κανέναν ή τον ενδιαφέρει να τον καλέσουν!

Προκαλεί ο Έντι Ράμα με την επίσκεψή του στην Αθήνα, την Κυριακή 12 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, υποψήφιου τότε δημάρχου Χειμάρρας.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, επαναβεβαίωσε την επίσκεψή του με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ανυπομονώ να συναντηθούμε με μεγάλη περηφάνεια για όλους εσάς, Αλβανούς της Ελλάδας».

Γενναίος ...λαγός, στα λόγια ο Νικήτας Κακλαμάνης

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών, η ΝΔ έβαλε τον Νικήτα Κακλαμάνη, να κάνει μασάζ στους νεοδημοκράτες και να πει πως «Η άποψή μου είναι ότι δεν μπορεί να είναι ο Μπελέρης στη φυλακή και εμείς να υποδεχόμαστε και να επιτρέπουμε στον Έντι Ράμα να μιλήσει σε ανθρώπους που ζουν και δουλεύουν στην Ελλάδα. Οκ, κανένα πρόβλημα. Να του απαγορεύσουμε την εκδήλωση. Η δική μου θέση είναι αυτή», για να κατευνάσει τους νεοδημοκράτες, ενώ επισήμως η κυβέρνηση ΔΕΝ απαγόρευσε την ομιλία την προκλητικού γείτονα.

Στάχτη στα μάτια των νεοδημοκρατών από τον πονηρό Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περιορίστηκε να δηλώσει «Δεν είναι καλεσμένος μας, αχρείαστη η έλευσή του στην Αθήνα», χωρίς όμως να ζητήσει ευθέως να μην έρθει. Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ράμα δήλωσε πως ο Μητσοτάκης είναι πολύ καλός του φίλος και τον εκτιμά ιδιαίτερα, όπως και τον Νίκο Δένδια.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η google αφαίρεσε τα άρθρα που αναφέρονται σε μια παλιά συνέντευξη του Ράμα, εκείνη που έλεγε περίπου ότι οι Αλβανοί μας απελευθέρωσαν και λοιπά εξωφρενικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου