Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Άρνηση εισόδου σε φαντάρους σε καφέ του Βόλου - Τι απαντά η επιχείρηση

Ξεφτίλας ιδιοκτήτης καφέ στο Βόλο αρνήθηκε την είσοδο σε πελάτες επειδή είναι φαντάροι.


Κλασική συμπεριφορά δεκαετιών.
Ειδικά σε πόλεις που είχαν στρατόπεδα κοντά.
Με δήθεν ρεζερβέ τραπέζια και παρόμοιες γελοιότητες.
Απλά παλιά δεν υπήρχαν τα social media και το διαδίκτυο.

Υ.Γ. 1
Και η απάντηση του καταστήματος (για γέλια) απλά επιβεβαιώνει (έμμεσα) τα δυο παιδιά:
"...προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις..."

Υ.Γ. 2
Κακώς που δεν του έκαναν και μήνυση αφού ο νόμος είναι σαφέστατος:
Άρθρο 16
Ποινικές κυρώσεις
1. Όποιος παραβιάζει την κατά τον παρόντα νόμο απαγόρευση της διακριτικής μεταχείρισης για λόγους εθνοτικής ή φυλετικής καταγωγής ή θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, κατά τη συναλλακτική διάθεση αγαθών ή προσφορά υπηρεσιών στο κοινό τιμωρείται με φυλάκιση έξι (6) μηνών και με χρηματική ποινή 1.000 έως 5.000 ευρώ.

https://www.facebook.com/haris.tz/posts/10218043720628455


Η απάντηση του καταστήματος

Σχετικά με τις αναρτήσεις όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με αποπομπή των φαντάρων από το μαγαζί,η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ έχει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

1ον) ουδέποτε έδιωξε πελατες από το κατάστημα,απεναντίας προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις για συγκεκριμένη εκδήλωση.

2ον) στα 12 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης θεωρούμε πως προσφέραμε απλόχερα τις υπηρεσίες μας απέναντι στους πελάτες μας,δεδομένου ότι τους θεωρούμε όλους ισάξιους και ισότιμους.

3ον) αντιλαμβανόμαστε την οποιαδήποτε παρανόηση έχει δημιουργηθεί επι του θέματος,γι αυτό και ως δείγμα καλής θέλησης και πρόθεσης καλούμε τους θιγεντες να έρθουν από το μαγαζί έτσι ώστε να βρεθεί η λύση στο συγκεκριμένο θέμα μέσω ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Υ.Γ επουδενί δεν ενστερνιζόμαστε χαρακτηρισμούς τύπου «ρατσιστές,σκουπίδια κτλ» δεδομένου ότι έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια το ποιον του χαρακτήρα μας είτε μέσω των διαπροσωπικών μας σχέσεων όσο και μέσω των επαγγελματικών.