Κυριακή 15 Απριλίου 2018

"Βλακώδεις ...." : Σκληρή απάντηση ΑΝΕΛ στον Θανάση Θεοχαρόπουλο

«Ας του δώσει ένα άλλο υπουργείο ο πρωθυπουργός να ασχολείται, που δεν έχει τέτοια εθνική επικινδυνότητα», τόνισε ο ....
Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίον είπε ότι «είναι επικίνδυνος στη θέση του υπουργού Άμυνας. Ο κ. Τσίπρας όφειλε να τον είχε αποπέμψει εδώ και πολύ καιρό».

Μάλιστα, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 104,6», ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε: «Θεωρώ ότι κάποιες φορές λειτουργεί σε συνεννόηση ο κ. Καμμένος με τον κ. Τσίπρα και άλλες φορές λειτουργεί εν αγνοία του πρωθυπουργού, στην αγωνία του για την κομματική δική του επιβίωση».


Απάντηση της Μανταλένας Παπαδοπούλου, εκπρ.τύπου των ΑΝΕΛ: ¨βλακώδεις οι χαρακτηρισμοί Θεοχαρόπουλου"

«Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μέλος του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις για υπεύθυνη στάση στα εθνικά θέματα.

Η υιοθέτηση της ρητορικής Τούρκων αξιωματούχων ότι δήθεν για την ένταση στα ελληνοτουρκικά φταίει η Ελλάδα δια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αποτελεί όνειδος και απόλυτα ανεύθυνη μικροκομματική στάση.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος μηρυκάζει τους ίδιους ανυπόστατους και βλακώδεις χαρακτηρισμούς κατά του κ. Πάνου Καμμένου και δεν συμβάλλει στην εικόνα ομοψυχίας και ενότητας που πρέπει να επιδεικνύει ο πολιτικός κόσμος απέναντι στην αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα».

αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η κ.Παπαδοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου