Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση έδειρε το μισό Νοσοκομείο Κιλκίς !

Το Σάββατο 27/01/2018 στην απογευματινή βάρδια, στα επείγοντα του Νοσοκομείου Κιλκίς ιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και συνοδοί δέχτηκαν....
λεκτική επίθεση και προπηλακισμούς από ασθενή. Στη συνέχεια ξυλοκοπηθήκαν από τη συγκεκριμένη ασθενή που φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα. Συγκεκριμένα η ασθενής χαστούκισε, κλότσησε, έριξε στο πάτωμα πιάνοντας από τον λαιμό όποια νοσηλεύτρια έβρισκε μπροστά της.

Οι νοσηλεύτριες παρά την ταραχή και την σύγχυση συνέχιζαν να εξυπηρετούν τα επείγοντα περιστατικά με κλειδωμένες τις πόρτες.

Στις 21:50 με προφορική εντολή της εισαγγελέως η ασθενής μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου για ακούσια νοσηλεία.

Την Παρασκευή 02/03/2018 και ώρα 17:00μμ νοσηλευτές ακινητοποίησαν άτομο που προσπαθούσε να κάνει διάρρηξη σε κλινική της Β πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς. Ειδικότερα ο δράστης υπό την επήρεια εισπνεόμενης ουσίας (βενζίνης) με κατσαβίδι διέρρηξε φοριαμούς στα αποδυτήρια νοσηλευτών. Έγινε αντιληπτός από νοσηλευτή ο οποίος τον ακινητοποίησε. Κλήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε. Ο δράστης ομολόγησε στην αστυνομία ότι ήταν ο ίδιος που στις 20/02/2018 αφαίρεσε από τους κοιτώνες των ιατρών σάκο με ρουχισμό και ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ, κινητό τηλέφωνο και φορτιστές).

Την Δευτέρα 19/03/2018 και ώρα 23:25 ασθενής εξήλθε χωρίς άδεια από την ψυχιατρική κλινική (στην οποία νοσηλεύονται ασθενείς χωρίς πάντοτε την παρουσία ιατρού και δεύτερου νοσηλευτή) και εισέβαλε στις αίθουσες του χειρουργείου παραβιάζοντας τις «ανύπαρκτες» πόρτες ασφαλείας.
Πώς να μην συμβούν τέτοια περιστατικά.

Στοχοποιούνται συνεχώς οι γιατροί και οι νοσηλευτές από τον κο Πολάκη και τα μέτρα φύλαξης των
Νοσοκομείων είναι πλημμελή.

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς από τις 08/05/2017 Θυρωρός - τηλεφωνητής υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο και ως εκ τούτω η είσοδος στο Νοσοκομείο ατόμων με παραβατική συμπεριφορά ή κλεφτών είναι πανεύκολη.

Το Νοσοκομείο από τις 12/02/2018 διαθέτει 6 φύλακες οι οποίοι δεν επαρκούν.

Εάν δεν ληφθούν άμεσα επαρκή μέτρα φύλαξης, δεν ανακληθούν οι απαράδεκτες δηλώσεις του Αν. Υπουργού Υγείας σε βάρος γιατρών και Νοσηλευτών και δεν προσληφθεί το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα θρηνήσουμε θύματα εργαζόμενους.

Επιτέλους ας ξυπνήσουν εκεί στο Υπουργείο Υγείας.

Έχουμε επιθέσεις με πιστόλια, μαχαίρια, σοβαρούς τραυματισμούς προσωπικού. Τι άλλο;

Πότε θα λάβουν μέτρα; Όταν θα συμβούν μοιραία περιστατικά;
Σας κοινοποιούμε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Κιλκίς.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


  • Τα Φαινόμενα βίας σε βάρος προσωπικού στα Νοσοκομεία συνεχίζονται
  • Φταίει η στοχοποίηση του προσωπικού από τον κο Πολάκη και τα πλημμελή μέτρα φύλαξης
  • Επιτέλους πρέπει να θρηνήσουμε θύματα εργαζόμενους για να ξυπνήσει το Υπουργείο Υγείας
  • Οι επιθέσεις με μαχαίρια, πιστόλια δεν φθάνουν
  • Συνέχεια: Ξυλοδαρμοί Νοσηλευτών, Γιατρών & κλοπές στο ΓΝ ΚιλκίςΒεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου, όπως άλλωστε αναγράφεται σε κάθε άρθρο, πριν την πλατφόρμα σχολιασμού.