Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Προβοκάτσια της πλάκας με Μπουτάρη και "εβραϊλα"


Όπως το γράψαμε με μεγάλη σαφήνεια, επειδή γνωρίζουμε απέξω κι ανακατωτά, πώς δουλεύει η Νατοϊκή αριστερά, θα υπάρξουν συνθήματα εναντίον....
των εβραίων, ώστε να ενεργοποιηθεί το όπλο του "αντισημιτισμού" και να έχουν επιχειρήματα όσοι φοβούνται να σηκωθούν από τον καναπέ τους, ότι "ορίστε, ακραίοι συμμετέχουν στο συλαλλητήριο".

Κάποιοι πονηροί λοιπόν έβαλαν, όπως ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ αναμενόμενο, αφίσες του Μπουτάρη, με σύνθημα "Μπουτάρη ξεφτίλα, προσκύνα την εβραϊλα".

Φυσικά, αυτές τις αφίσες, δεν της έβαλε κανείς από όσους θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, αφού η θέση των εβραίων είναι η καλύτερη για το Σκοπιανό και οι περιφρούρηση τις έχει σκίσει ήδη.
Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, εξέδωσε ως γνωστόν ανακοίνωση, που αναφέρει "η Μακεδονία είναι μία και ελληνική", ενώ το Ισραήλ είναι από τις ελάχιστες χώρες του κόσμου, που αναγνωρίζει παντού τη φυρομ, ως FYROM. Ο καλύτερος σύμμαχος της Ελλάδας στο Σκοπιανό είναι οι εβραίοι.

Προβοκάτσια - σαχλαμάρα της πλάκας λοιπόν, από πονηρούς, που τους ξέρουμε πλέον πολύ καλά. Δεν περνάνε αυτές οι γελοιότητες, ανθρωπάκια !

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, τα άλλα είναι ασήμαντα.