Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ο κουμπάρος του Γιώργου Παπανδρέου στη ΝΔ !

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ makpress
Κυκλοφορούσε με μπλουζάκια με τη φωτογραφία του ΓΑΠ. Είναι κουμπάρος του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Διορίστηκε από τον Γ.Παπανδρέου, ως...
"βαθμολογητής των Υπουργών".

Έλυνε και έδενε επί ΓΑΠ. Ιδού οι 7 μετακινήσεις του:

2) Το 2008 έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και 

3) αφού γλυκοκοίταξε προς τους Οικολόγους Πράσινους, 

4) επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2009, όταν ο ΓΑΠ έγινε Πρωθυπουργός. Μετά την αποχώρηση του ΓΑΠ και τη Δημιουργία του Ποταμιού, 

5) πήγε στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. 

6) Και σήμερα υπέγραψε τη δήλωση στελεχών του Ποταμιού ότι στηρίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη. 

7) Στο ενδιάμεσο, διορίστηκε «σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο» από τον Λουκά Παπαδήμο!

αλλά και πρόλαβε να δημιουργήσει τις ΜΚΟ Κάθε μέρα πολίτης και Εμείς οι Πολίτες, των οποίων τα sites είναι http://www.kathemerapolitis.gr/ http://www.emeisoipolites.gr/, αλλά όπως βλέπετε, τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

Όχι, δεν άλλαξε ο ίδιος, τα κόμματα άλλαξαν !

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008 την εποχή που το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να πάρει επάνω του ο φίλος του ΓΑΠ, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Όχι όμως ήσυχα-ήσυχα αλλά με θόρυβο. Γι’ αυτό γράφει στο blog που διατηρούσε τότε, άρθρο με τον τίτλο «ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ»:

«Μετά από 33 χρόνια σε ένα σπίτι, όταν ανοίξεις την πόρτα και βγεις έξω νοιώθεις αμηχανία. Σαν ψάρι έξω από το νερό. Αφήνεις πίσω αγώνες, χαρές, πίκρες, φίλους και συντρόφους. Είναι μεγάλη απόφαση. Εγώ λοιπόν την πήρα. Άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω. Όχι πως αποκλείεται να ξαναγυρίσω στο ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό προϋποθέτει ριζικές αλλαγές που δεν βλέπω να γίνονται. Αν γίνουν θα πρόκειται για θαύμα (πιστεύετε στα θαύματα;).
Μόλις λοιπόν βγήκα έξω κοίταξα "απ'το παράθυρο" μέσα στα άλλα "σπίτια" για να δω μήπως κάποιο από αυτά είναι κατάλληλο για να με φιλοξενήσει. Φαίνεται ότι κάπως καλό είναι αυτό των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Δεν θα μπω όμως ακόμα μέσα. Θα το παρατηρήσω αρκετά πρίν πάρω, ΑΝ πάρω τέτοια απόφαση.
Η αλήθεια είναι ότι ΨΑΧΝΩ. Ψάχνω να βρω αυτόν τον πολιτικό (ηγέτη ή φορέα) που δεν θα μιλάει την σημερινή ξύλινη γλώσσα των Κοινοβουλευτικών μας αστέρων.
Ψάχνω να βρω αυτόν που θα με πείσει ότι λέει αλήθεια. Αυτόν που αναγνωρίζει τα θετικά των αντιπάλων του και που στηρίζει τις ενέργειές τους όταν είναι σωστές. Αυτόν που δεν έχει αυτοσκοπό την εξουσία, αλλά μοχθεί για το συνολικό καλό.
Ψάχνω να βρω αυτόν που θα έχει τ’αρχίδια να πει ανοιχτά στους εργατοπατέρες-συνδικαλισταράδες ότι "Δικαία Κοινωνία" και "Δυνατή Ελλάδα" σημαίνει ότι οι κρατικομονοπωλιακές συντεχνίες τέλειωσαν. Ότι δεν μπορεί καμία συμμορία στο όνομα του "ιερού δικαιώματος της απεργίας" να μου στερεί το φως, το νερό και την δυνατότητά μου να μορφωθώ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ. Ότι υπάρχουν άλλοι, πραγματικά δημοκρατικοί τρόποι να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.
Μέχρι να τον βρω από ότι φαίνεται ότι θα μείνω άστεγος. Καλύτερα όμως έτσι παρά στο ίδιο σπίτι με συγκάτοικο το τέλμα και την απαξίωση της πολιτικής». 

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008 έγραφε:

«Ποια ΝΔ και ποιο ΠΑΣΟΚ; Άλλα είναι τα δύο κόμματα που υπάρχουν από γενέσεως του Ελληνικού κράτους: Το κόμμα των ΑΠΟΜΕΣΑ και το κόμμα των ΑΠΟΕΞΩ. ΑΠΟΜΕΣΑ όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που απολαμβάνουν το μέγα προνόμιο της μονιμότητας και της ασφάλειας και ενίοτε αυξάνουν τις αποδοχές τους με γρηγορόσημα και άλλα. Μαζί τους όλοι οι άμεσα και έμμεσα κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές και πολιτικάντηδες (το ένα χέρι νίβει τ’άλλο…). ΑΠΟΕΞΩ όλοι αυτοί που πληρώνουν τους ΑΠΟΜΕΣΑ. Αυτοί που δεν ξέρουν τι θα ξημερώσει αύριο και ζούνε από «κεκτημένη ταχύτητα. Αυτοί που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ».

Κυρίες και κύριοι,
ο Νότης Παρασκευόπουλος 
εξαίρετος συγκοινωνιολόγος, άνθρωπος της πιάτσας, από σήμερα φαίνεται πως εγκαταλείπει το Ποτάμι , γοητευμένος από τον κεντρώο λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.