Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ VS ΣΥΡΙΖΑ ! Πολάκης κατά Σπίρτζη: "Σταμάτα πια, έγινες μαϊντανός"

"Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες! "

"Έκρηξη" του Παύλου Πολάκη για το "δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου", του Χρήστου Σπίρτζη, σε.... ανάρτησή του όπου αναδημοσίευσε όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ πριν δύο μέρες.

Το ποστάρισμα του κ. Σπίρτζη, που κατέληγε, "το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι" έφερε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος σχολίασε από κάτω:

"Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες! Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει...".


Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι "δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής", για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, κάλεσε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δουν τι έγινε στη Γαλλία: "Να αλλάξουμε ρότα σε λογική πολίτικού πλαισίου συνεργασίας. Εμένα δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου