Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Γκρεμίζουν τον Μπάιντεν τα αφεντικά του

Οι πραγματικοί κυβερνώντες τις ΗΠΑ και τον "Δυτικό κόσμο", οι τοκογλύφοι δηλαδή της Ν.Υόρκης και της Ουάσιγκτον, "άδειασαν" τον Μπάιντεν, που ..."δεν τραβάει" και από σήμερα, όλα τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης, που μέχρι χθες μας τον παρουσίαζαν ως τον Μέγα Ηγέτη που είναι μια χαρά, άρχισαν να παίζουν όλα τα στιγμιότυπα που τον εκθέτουν και που μέχρι τώρα τα βλέπαμε μόνο στο διαδίκτυο.

Την αρχή έκανε -για την Ελλάδα- η Ναυαρχίδα της νεοταξίτικης ελίτ "MEGA", που έπαιζε κανένα δεκάλεπτο τις γκάφες του παππούλη...

Τελειωμένος λοιπόν ο μπαρμπούλης και το σύστημα σπρώχνει τον πιστό στη woke ατζέντα, σιωνισμό, ΛΟΑΤΚΙ και τις λοιπές υψηλές αξίες της Δύσης, Gavin Newsom. Έχει όλο το "πακέτο" ο τύπος. Εμφάνιση, ευφράδεια και κυρίως υποταγή. Το μοναδικό του μειονέκτημα, είναι ότι είναι ενοχλητικά γλείφτης, γιατί στην προσπάθειά του, να δείξει την αφοσίωσή του στα αφεντικά, το ψιλοτερμάτισε στο γλείψιμο κι αυτό αηδιάζει στους απέθαντους. Και το γλείψιμο θέλει ...ρέγουλα !

Αν συνεχίσει να γλείφει τόσο επίμονα, μπορεί τα αφεντικά να επιβάλουν την Καμάλα Χάρις, οπότε ...θα τη στηρίξουν με χίλια τα "ελληνικά" ΜΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου