Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Ορίστε ιδέα για επόμενο υποψήφιο βουλευτή για τα ελληνικά κόμματα

 «Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει το challenge που έβαλαν σε εφήβους ο Κύπριος influencer Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής, και ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης. Στο βίντεο που είχε γυριστεί πριν από τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και ....αναρτήθηκε στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη την 1η Ιουλίου φαίνεται να «προκαλούν» κόσμο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος ώστε να περάσουν κάποιες δοκιμασίες με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό. 

Σε ένα από τα challenges, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιον για να τρέξει ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι. 

 Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε έναν νέο να πλησιάσει δύο κορίτσια που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να την μασήσει και να την φτύσει μπροστά τους, πράγμα που τελικά όντως έγινε και εκείνος κέρδισε ακόμη ένα 50αρικο. Eπίσης ανατέθηκε σε μια κοπέλα να βρει κάποιον μέσα σε τρία λεπτά και να τον πείσει να τον φιλήσει στο στόμα για να πάρει 50 ευρώ. 

 Μια από τις «δοκιμασίες» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να φορέσουν το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη. Η γυναίκα στην αρχή αρνήθηκε, αλλά μετά την πίεση τούς έκανε τη «χάρη».


Σημείωση makpress: Τέτοια challenges (προκλήσεις), γίνονται κατά εκατομμύρια στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Η πιο δημοφιλής ήταν αυτή του MTV με κορίτσια να φιλάνε με γλώσσα , άλλα κορίτσια. Αλλά επειδή το MTV είναι "δικό τους", όλοι επαίνεσαν το "υπέροχο challenge" και κανείς δεν έγραψε ότι "προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων". Αρα, η θύελλα αντιδράσεων, δεν έχει να κάνει με την πρόκληση/δοκιμασία, αλλά με το ΠΟΙΟΣ τη βάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου