Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Συνεχίζουν να γράφουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, στα παλιά τους υποδήματα οι Σκοπιανοί

"Συνάντηση εργασίας με τους πρέσβεις των 🇵🇱, 🇨🇿, 🇸🇰 και αναπληρωτή επικεφαλής της αποστολής στην Πρεσβεία του 🇭🇺. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε την..... εποικοδομητική συνεργασία με την Ομάδα του Βίσεγκραντ, ως μακροχρόνιο εταίρο μας και υποστηρικτή της ευρωπαϊκής προοπτικής της Μακεδονίας. 🇲🇰"

γράφει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βαρδαρίας στο τελευταίο της , χθεσινό tweet. (https://x.com/gogamkd/status/1813600034031898884)


............
Ο "Κούλης" ακόμη περιμένει να τρομάξουν που "θα τους κόψουμε το δρόμο για την ένταξη στην Ε.Ε." (η οποία δεν τους νοιάζει καθόλου!). 
Τι θα γίνει κύριε Μητσοτάκη; 
Θα βρείτε επιτέλους κανένα άλλο επιχείρημα/μέτρο/ποινή/απειλή, που να τους συμμαζέψει κι όχι να μας χλευάζουν και να περιγελούν τις επικές αμήχανες ΜΠΟΥΡΔΕΣ για τη δήθεν δυσκολία να μπουν στη Ε.Ε. με "τέτοια συμπεριφορά" ; 
Ενα εκατομμύριο φορές τους είπατε ότι "έτσι δυσκολεύεται η ένταξή τους στην Ε.Ε." και ένα εκατομμύριο φορές σας απάντησαν με πράξεις, ότι γράφουν στα παπάρια τους τέτοιες προειδοποιήσεις και καθόλου δεν τους νοιάζει !
Ενα εκατομμύριο φορές σας απάντησαν ότι ΚΑΘΟΛΟΥ δεν τους νοιάζει η ψευτοαπειλή σας και ότι θα συνεχίσουν να λένε τη χώρα τους όπως γουστάρουν. Και το κάνουν! Δεν σας προσβάλει; 

Ρε λίγο φιλότιμο δεν έχεις; Δεν εκνευρίζεσαι ως άνθρωπος; Χέσε το Πρωθυπουργός, ως άνθρωπο, δεν σου τη βιδώνουν αυτοί οι καραγκιόζηδες;


BONUS

Μητσοτάκης και Μίτσοσκι, βρίσκονται στην ίδια σύνοδο της "Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας", αυτή την ώρα. 

Κούλη, μην τον τρομάξεις πάλι τον Χρίστιαν με την ίδια γελοία "απειλή"!

(φυσικά, στη δήλωσή του κατά την είσοδό του στο χώρο, ο Σκοπιανός, αποκάλεσε και πάλι τη χώρα του Μακεδονία.  Βίντεο εδώ > https://mia.mk/en/story/mickoski-to-take-part-in-4th-european-political-community-summit )



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου