Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Για το εξαιρετικό πολιτικό σύστημα της χώρας

 Γιατί είναι εξαιρετικό το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα;

Γιατί πέρα από τους δυο τρεις ηγετικούς κλόουν της κεντρικής πολιτικής σκηνής υπάρχουν και...

οι μικροί θίασοι της βουλής που παρόλο που δεν τυγχάνουν της αναγνώρισης που τους αξίζει μπορούν και αυτοί να προσφέρουν απλόχερα το γέλιο.

Έβγαλε από τα ψηφοδέλτια όσους είχαν έρθει πρώτοι σε σταυρούς στις πρώτες εκλογές και εντελώς αντιδημοκρατικά (και κάνοντας τα ίδια ακριβώς με τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα) στις εκλογές του Ιουνίου τοποθέτησε αυτούς που ήθελε εκείνη πρώτους στις λίστες, γιατί λίστες είναι τα ψηφοδέλτια στις δεύτερες εκλογές αφού δεν υπήρξε σταυροδοσία.

Και τώρα μάνα και γιος που βολεύτηκαν από την Κωνσταντοπούλου στη Θεσσαλονίκη (η μαμά επικεφαλής στη Β’ Θεσσαλονίκης και ο γιος της στην Α’ Θεσσαλονίκης, πόσο πιο προκλητικό για τους ψηφοφόρους…) φεύγουν από το μαντρί της και στην απαίτηση της να παραδώσουν τις έδρες τους της δείχνουν όχι καρδούλες αλλά το μεσαίο δάχτυλο.

Έτσι είναι, δεν θα μπαίνει διπλός μισθός μόνο στο δικό της σπίτι που έβαλε τον σύντροφο της πρώτο πρώτο για να τον βολέψει κι εκείνον στη βουλή.

Σαν την Πλεύση Ελευθερίας όμως που προσάραξε στα αβαθή της απύθμενης γελοιότητας έχουμε αυτή την εποχή και άλλους.

Έχουμε και τους Σπαρτιάτες που φωνάζουν οι νοσταλγοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής για την εισαγγελική δίωξη για το ενδεχόμενο εξαπάτησης ψηφοφόρων αφού είναι ξεκάθαρο σε όλους ποιον ψήφιζαν όταν έριχναν αυτό το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

Φωνάζουν όμως ενώ αυτή η δίωξη προέκυψε όχι αυτεπάγγελτα αλλά μετά από τις καταγγελίες που έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος!

Πρόεδρος του κόμματος που ο ίδιος έφτιαξε τις λίστες (αφού το κόμμα του δεν συμμετείχε καν στις εκλογές του Μαΐου) δηλαδή στην ουσία καταγγέλλει τον ίδιο του τον εαυτό ακόμη και αν η εισαγγελία παραβλέπει αυτή την λεπτομέρεια.

Υ.Γ.
Πρόβλεψη:

Μέχρι να πάψει να μας πονάει η κοιλιά από τα γέλια με αυτούς τους δυο θα νικήσει και η…διάρροια την Νίκη.

Με τις κενώσεις της να σκουπίζονται στοργικά (φανερά ή κρυφά) από το κυβερνών κόμμα, δεν θα την σταματάει καμία προσευχή και κανένα ευχέλαιο και θα μείνει ο σκληροπυρηνικός Νατσιός με τους εντελώς nuts να προσθέτουν μια πιο δυνατή νότα φολκλόρ στις παραστάσεις του πολιτικού θιάσου.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με πιθανή συμμετοχή και της Ελληνικής Λύσης (όπως συνέβη και λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου) και μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Κουτσούμπας μπορεί κάλλιστα να ιδρύσει ιδιωτικό πανεπιστήμιο για αρχηγούς μελλοντικών μαντριών διδάσκοντας τους το πως αυτά κρατιούνται σταθερά.


https://365meres.wordpress.com/2023/11/01/giati-einai-eksairetiko-to-politiko-systhma-sthn-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου