Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Ο Βορίδης επισκέφθηκε το Εβραϊκό Μουσείο και ξεφτίλισε τους καραγκιόζηδες που του προσάπτουν "αντισημιτισμό"

Όπως αποδείξαμε στο makpress, με ντοκουμέντα, ο Μάκης Βορίδης ήταν πάντα άνθρωπος με μεγάλη αγάπη στον εβραϊκό λαό. Τώρα, πώς προέκυψε η παραφιλολογία περί "αντισημιτισμού" είναι άλλη υπόθεση. Είναι απολύτως Fake news και αυτός που....
προσπάθησε να τον κατηγορήσει, είναι ένας φορο-απατεώνας, που θέλησε να κάνει ντόρο και να ξεχαστεί η φοροδιαφυγή του. Εξ ου και η προσπάθεια "δολοφονίας χαρακτήρα". Ο Μάκης Βορίδης είναι ο καλύτερος φίλος των εβραίων.


Επίσκεψη στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, μετά τη δήλωσή του πριν από περίπου 10 ημέρες ότι «ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης», με αφορμή το δημοσίευμα της «Jerusalem Post» το οποίο ανέφερε ότι το Ισραήλ δεν θα συνεργαστεί με τον νέο υπουργό εξαιτίας του αντισημιτικού του παρελθόντος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή, ο Μάκης Βορίδης ανέφερε για την επίσκεψή του:

«Σε συνέχεια των δηλώσεων μου της 13/7/19, αύριο (Δευτέρα, 22/7/2019) και ώρα 10.00, πρόκειται να επισκεφθώ το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος.

»Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να διατυπώσω ξανά με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση μου σε κάθε ρητορική μίσους και άσκηση βίας που εκκινούν από ρατσιστικά κίνητρα εναντίον οιασδήποτε κοινωνικής ή θρησκευτικής ομάδας.

»Και βεβαίως αυτό περιλαμβάνει και την σφοδρή αντίθεση μου και στον αντισημιτισμό.