Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Εξαιρετικός ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στην 1η του ουσιαστική ομιλία

Πάρα πολύ μας άρεσε!
Είναι ο μοναδικός, που καυτηρίασε τις κενολογίες της διοίκησης Μπουτάρη, για "εξωστρέφειες", "ανθεκτικές πόλεις" κι άλλα φληναφήματα, την ώρα που ΟΛΟΙ οι δημόσιοι χώροι στη Θεσσαλονίκη ......
 Β-Ρ-Ω-Μ-Α-Ν- Ε-  κι έχουν εικόνα απίστευτης εγκατάλειψης !

(δείτε πρόσφατο παράδειγμα)

Ο άνθρωπος, φαίνεται πως έχει όρεξη, να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της καθημερινότητας! Άντε, μπας και δούμε κανένα πάρκο καθαρό, καμιά παιδική χαρά με βρύσες που λειτουργούν, κανένα πεζοδρόμιο χωρίς διαλυμένα πλακάκια.

«Είναι η τελευταία φορά που σε αυτή την αίθουσα και με αυτή τη διαδικασία παρουσιάζεται ένας απολογισμός προθέσεων, αφηρημένων εννοιών και χαμηλής αποτελεσματικότητας. Από τη νέα διοίκηση δεν θα ακούγονται βαρύγδουπα λόγια χωρίς περιεχόμενο, ούτε θα παρουσιάζονται πλασματικές εικόνες μιας άλλης πόλης.

Ο δικός μας στόχος είναι διττός: θα αγωνιστούμε πρώτα και κύρια ώστε να συμμαζευτεί η πόλη, να γίνει μια πόλη καθαρή, μια πόλη που αξίζει κανείς να ζει, να εργάζεται ή να επισκέπτεται και να προσκαλεί πολλούς άλλους να έρθουν σε αυτήν. Καθαριότητα, ευταξία, κυκλοφορία, οικονομική δραστηριότητα. Αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι μας», 

ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του για τον απολογισμό της διοίκησης Μπουτάρη, ο νέος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση: