Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Δείτε έναν πατριώτη! Ο Κοτζιάς "καρφώνει" τον ελληνικό στρατό στους Αλβανούς

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο news 247, ο πρώην υπουργός .....
Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στις ελληνοαλβανικές σχέσεις είπε ότι “ο στρατός αρνείται να αναγνωρίσει τα σύνορα με την Αλβανία”.


Μιλώντας για τις σχέσεις με την Αλβανία και το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είπε: “Κάθε ζωή που χάνεται είναι μεγάλη απώλεια. Η έγκαιρη και προληπτική συνεννόηση μας προστατεύει. Δεν πρέπει στο όνομα αρνητικών γεγονότων να οδηγούμαστε σε όξυνση διμερών σχέσεων. Το πρόβλημά μας είναι εξ ανατολών, ας μην αποπροσανατολιζόμαστε. Ο στρατός αρνείται να αναγνωρίσει τα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας. Ο στρατός πρέπει να κάνει κάποιες ενέργειες για να εκφραστεί η αναγνώριση των συνόρων και δεν τις κάνει. Υπάρχουν δυνάμεις στην Ελλάδα που δεν αναγνωρίσουν τα πρωτόκολλα της Φλωρεντίας και των Παρισίων, της συμφωνίας του Ελσίνκι.  Ανατρέχουν στο πρωτόκολλο της Κέρκυρας, που δεν είναι νομικώς ζωντανό (!!!!!)"


Σημείωση makpress: To πρωτόκολλο της Κέρκυρας που δεν αρέσει στον Κοτζιά και το έβγαλε νομικώς νεκρό προέβλεπε την αυτονομία της βορείου Ηπείρου ! Μιλάμε για φοβερό υπερασπιστή των εθνικών δικαίων .....των Αλβανών!

...
Υπουργός εξωτερικών, που στρέφεται εναντίον του στρατού της χώρας του, τον παρουσιάζει ως σαμποταριστεί των εθνικών συμφερόντων που "πρέπει να κάνει κάποιες ενέργειες και δεν τις κάνει" !