Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί ο Σόρος πληρώνει τις FEMEN

 Η GAZRPOM σκίζει στις πωλήσεις κι ο Soros από παλιά βάζει τις FEMEN να σκίσουν τα ρούχα τους στα γραφεία της ....
Gazprom. Μία δράση τριών κοριτσιών που πάντα χαίρουν παγκόσμιας προβολής από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ. Ενώ τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που μαζεύτηκαν στον Λευκό Πύργο για τη Μακεδονία ...δεν τους έδειξε ούτε η ΕΡΤ3 ούτε η ΤV-Μακεδονία, ούτε καν η δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 που πληρώνουν οι Θεσσαλονικείς που πήγαν στο συλλαλητήριο!


H Gazprom ελέγχεται από τη Ρωσική Κυβέρνηση ... και τα πάει περίφημα...διότι το κράτος είναι άριστος επιχειρηματίας ...αν δεν διοικείται από διεφθαρμένους , κλεπτομανείς και προδότες.
Για το 2016 μόνο ... τα έσοδα της Gazprom ήταν 91 δισεκατομμύρια δολάρια ... εκ των οποίων τα 15 δισ. ήταν καθαρά κέρδη...δίνοντας δουλειά παράλληλα σε 460000 ανθρώπους.
Αν η εταιρία βρισκόταν στα χέρια κάποιου «αυτοδημιούργητου» πράκτορα των Rothschild ... θα εμφάνιζαν κέρδη χαμηλότερα του 1% ...φροντίζοντας να εξαφανίζουν λογιστικά τα πραγματικά έσοδα και θα απασχολούσαν τους μισούς σε αριθμό εργαζόμενους. .
Ότι έκαναν εδώ στην Ελλάδα οι πράκτορες των τοκογλύφων ... με τις μονοπωλιακές εταιρίες της ΔΕΗ , του ΟΠΑΠ και του ΟΤΕ. Τις κατέστρεψαν οικονομικά με δόλο ... προκειμένου να μας πείσουν ότι είναι ζημιογόνες και να τις πουλήσουν εύκολα και χωρίς αντιδράσεις για πενταροδεκάρες στους ξένους φίλους τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου