Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Η Τουρκία προετοιμάζεται μεθοδικά για πόλεμο - Για επιστράτευση μίλησε ο Ερντογάν

Η Τουρκία βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με ανατολικούς γείτονές της εδώ και δεκαετίες, για αυτό και έχει ήδη εμπειροπόλεμο προσωπικό. Πολεμούν οι στρατιώτες της. Όμως, τις ...
τελευταίες ημέρες ο Ερντογάν μίλησε για πρώτη φορά για ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. Κάτι που ξεπερνά δηλαδή τη συνήθη πολεμική τακτική και αποτελεί σκέψεις για γενικευμένο, κανονικό, μεγάλο, πόλεμο.  Φυσικά, ο Ερντογάν, δεν μίλησε για επιστράτευση για πόλεμο με την Ελλάδα, ούτε θα είναι εύκολος αντίπαλος η Ελλάδα, αλλά δεν παύει να είναι ανησυχητική η επιστράτευση Τούρκων. Και δυστυχώς, μέχρι τώρα οι απειλές των Τούρκων, δεν οδήγησαν στη βελτίωση του αξιόμαχου των ενόπλων μας δυνάμεων, με καλύτερη εκπαίδευση, συμμετοχή όλων των ελλήνων ισότιμα στις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, αλλά σε εξοπλισμούς και μίζες. Φοβάται η Ελλάδα, ΄κονομάνε τα γεράκια των ΗΠΑ και οι έτεροι "σύμμαχοί" μας, που κάνουν την πάπια στις απειλές της Τουρκίας.


Η ΕΙΔΗΣΗ

Τα λεγόμενα του Τούρκου Προέδρου όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, δημιούργησαν πανικό στην ιστοσελίδα του Τουρκικού υπουργείου Άμυνας, διότι χιλιάδες Τούρκοι έσπευσαν να την επισκεφθούν ώστε να πληροφορηθούν που θα παρουσιασθούν σε περίπτωση επιστράτευσης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

«Ας είμαστε όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση, διότι βρισκόμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασης (σσ Αφρίν). Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι. Αφού συσκεφθούμε με τη στρατιωτική ηγεσία και κληθεί ο λαός με φύλλα πορείας, ο λαός θα σπεύσει με πρώτο εμένα» τόνισε ο Ερντογάν, που σύμφωνα με το τουρκικό σύνταγμα ο Πρόεδρος εκτελεί και χρέη Αρχιστρατήγου σε περίοδο πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου