Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη ο Κώστας Bαξεβάνης

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων στο πλαίσιο του αυτοφώρου
Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο...
πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο Βαξεβάνης συνελήφθη μετά το πέρας της δίκης του για την υπόθεση της Λίνας Στουρνάρα και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Η μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπεβλήθη από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το μεσημέρι της Κυριακής, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισαν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πάιατ σε Μητσοτάκη για Novartis: "Καμία έρευνα του FBI που να αφορά σε πολιτικούς"


Ο Κώστας Βαξεβάνης παρουσιάστηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά τη μήνυση Σαμαρά

Στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων οδηγήθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος παρουσιάστηκε μετά την απόφαση αθώωσης του στη δίκη με τη σύζυγο Στουρνάρα.

Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Αντώνης Σαμαράς την Κυριακή, ζητώντας να ακολουθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο Κώστας Βαξεβάνης κόντρα στις Κασσάνδρες που προμήνυαν ότι θα κρυφτεί λόγω της μήνυσης Σαμαρά, έδωσε το παρών στο Εφετείο το πρωί της Δευτέρας, στη δίκη του με τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα.

«Είναι στη δικαιοδοσία του δικαστηρίου εν αναμονή της απολογίας του και δεν δικαιούται κανείς να τον συλλάβει», τόνισε η πρόεδρος του δικαστηρίου, που απομάκρυνε από την αίθουσα και την ομάδα των αστυνομικών οι οποίοι προφανώς είχαν έρθει για να συλλάβουν τον Κώστα Βαξεβάνη.

Η μήνυση Σαμαρά

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ο Κώστας Βαξεβάνης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια σατιρική εικόνα για τον Αντώνη Σαμαρά την οποία του είχε στείλει ένας χρήστης του twitter.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε μήνυση ζητώντας να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου.

«Μετά την κυκλοφορία του Documento της Κυριακής που αποκάλυπτε πως στο σκάνδαλο της Novartis, υπάρχουν τρεις νεκροί και η υπόθεση αρχίζει να θυμίζει NOOR 1, αναγνώστης μου έστειλε φωτογραφία στην οποία εμφανίζει το Σαμαρά να λέει «όποιος ανοίγει το στοματάκι του θα έχει την τύχη του Μαυρίκου. Το αισθάνομαι». Η φωτογραφία είναι από το βίντεο της προεκλογικής συνέντευξης του Σαμαρά όπου είχε πει το γνωστό «ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει το αισθάνομαι», έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης, σχολιάζοντας τη μήνυση, συμπληρώνοντας:

«Τη φωτογραφία αυτή ανέβασα στο Τουίτερ με τη λεζάντα «Λες;»»

ΠΗΓΗ: DOCUMENTONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου