Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σκληρή κριτική Σάββα Αναστασιάδη στον Τσίπρα σε μεγάλη συγκέντρωση στο Λαγκαδά

Μεγαλειώδης και συγκινητική η παρουσία του κόσμου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από οκτακόσια άτομα .....
παρακολούθησαν χθες το μεσημέρι (25.02.2018), στην κατάμεστη αίθουσα του Κορώνεια Palace, την πολιτική εκδήλωση του Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη.

Δεν έλειπε κανείς, ήταν όλοι εκεί. Συγχωριανοί και παιδικοί φίλοι, συνεργάτες, συμπατριώτες, πολίτες της περιοχής.

Ήταν εκεί ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης κ. Βράνος και ο Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Λαγκαδά κ. Αϊβαζίδης , οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι. κ.α.

Ο κ. Αναστασιάδης επιτέθηκε στον Τσίπρα και την κυβέρνησή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κέρδισε τις εκλογές με ψέματα και κενές υποσχέσεις , για να οδηγήσει τελικά τη Χώρα στο αχρείαστο τρίτο σκληρό μνημόνιο του 2015, και σε ένα τέταρτο που έχει ήδη υπογράψει.

«Η Ελλάδα θα είχε ξεπεράσει την κρίση αν ο Τσίπρας και η παρέα του δεν την είχαν φορτώσει με το φέσι των 100 δις ευρώ το 2015» είπε για να προσθέσει, «Σε 200 δις το ανέβασε πρόσφατα ο πρώην Πρόεδρος του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ».


Φανερά προβληματισμένος σχετικά με την επιλογή της κυβέρνησης να ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα μεγάλα Εθνικά θέματα ( Σκοπιανό- Ελληνοαλβανικές σχέσεις, Ελληνοτουρκικά), εξέφρασε την άποψη ότι ο Τσίπρας δεν είναι ικανός να διαχειρισθεί τα Εθνικά θέματα.

«…Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε επικίνδυνες συμπληγάδες στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής», σημείωσε.

«Ο Τσίπρας δεν διστάζει να βυθίζει τη Χώρα στην εσωστρέφεια. Την πόλωση και τον διχασμό. Γίνεται ο πρωθυπουργός του διχασμού. Όμως πλησιάζει η ώρα που θα φέρει τη Ν.Δ. στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Πρωθυπουργία», πρόσθεσε.

«Πλησιάζει η ώρα που θα κληθούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στην Πατρίδα. ……Ο αγώνας ξεκίνησε. Είναι ο αγώνας της ελπίδας και της αλλαγής» τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου