Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ένοχοι, αλλά "στα μαλακά" ΟΛΟΙ για το Κοριόπολις

Καταδικάστηκαν όλοι για ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ , κανείς για κακούργημα. Κανονικά ο Μπέος στο Δήμο Βόλου, δεν έχει πρόβλημα..
Ένοχοι για επιμέρους πράξεις δωροδοκίας-δωροληψίας και ...
παράνομου στοιχηματισμού κρίθηκαν στην πλειονότητά τους οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-11, γνωστή και ως υπόθεση «Koriopolis». Ανάμεσά στους ενόχους και οι Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Τσακογιάννης, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Μπάκος.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας και πλέον, αναμένεται η απόφαση επί των ποινών.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος δύο αγώνων.

Επίσης, ο Γιώργος Τσακογιάννης κρίθηκε ένοχος για απόπειρα εκβίασης κατ´εξακολούθηση, δωροδοκία-δωροληψία για τέσσερις αγώνες, διεξαγωγή και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, ξέπλυμα και οπλοκατοχή.

Ένοχοι επίσης για επιμέρους πράξεις κρίθηκαν οι Γιάννης Κομπότης, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Μπάκος.

Η πλειοψηφία των αδικημάτων για τα οποία έχουν καταδικαστεί οι κατηγορούμενοι είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Αθώοι κρίθηκαν οι Μιχάλης Κουντούρης (για την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου περί βίας) και Ηρακλής Νύκταρης, Αλέκος Βοσνιάδης και Νίκος Πηρούνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου