Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Λύγισε ο Μπουτάρης, εκλιπαρεί για δήλωση στήριξης - Πώς τον γελοιοποίησε ο Αβραμόπουλος

Ο Γιάννης Μπουτάρης ΤΕΛΕΙΩΣΕ οριστικά και αμετάκλητα, όχι επειδή έκανε προκλητικές δηλώσεις, αλλά για ένα λόγο που ΜΟΝΟ το makpress αναφέρει και θα δικαιωθεί:

επειδή έγινε ΒΑΡΕΤΟΣ. 

Η κρίσιμη λέξη, το Α και το Ω της αποδόμησής του είναι η λέξη βαρετός. Τον βαρέθηκαν όλοι. Κι άρχισε να το καταλαβαίνει και ...ρετάρει.

Έτσι αυτή τη φορά δεν άντεξε την πίεση της κοινής γνώμης και το κράξιμο ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ χρηστών του facebook ΟΧΙ προς τον ίδιο (αυτό θα του άρεσε), αλλά προς τους δημοτικούς συμβούλους που τον στηρίζουν. Είδαν στο facebook οι σύμβουλοί του, να διακινούνται τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που τον στηρίζουν, να πιέζονται να τον αποκηρύξουν, να διασύρονται κι ο κυρ γιάννης την ψυλλιάστηκε ότι θα αρχίσουν να πηδάνε ένας-ένας από το καράβι !




Έτσι, 
χθες το βράδυ, βλέποντας την πίεση στο facebook και τις διαφαινόμενες λιποταξίες, βάλαμε στοίχημα ότι θα ζητήσει από τη δημοτική του ομάδα να ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Και πράγματι, όπως αποκαλύπτει ο συνιδρυτής της παράταξης και π.πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος στην ουσία τον ξεφτιλίζει, ζητήθηκε από τους συμβούλους που εκλέχθηκαν με τον Μπουτάρη, να βγουν μπροστά και να βάλουν τα στήθη τους για να προστατέψουν τον αρχηγό τους. Κάτι ασήμαντοι σύμβουλοι, κάτι παιδάκια, φυσικά υπάκουσαν.

Επειδή όμως ο Αβραμόπουλος είναι παλιά καραβάνα και μεγάλη "γάτα", πήρε το αίμα του πίσω και τον έλιωσε τον Μπουτάρη (ο οποίος τον έδιωξε από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου), με την εξής επική επιστολή την οποία δημοσιοποιεί σε ανάρτηση στο facebook:

«Γιάννη, πριν λίγη ώρα έλαβα ειδοποίηση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι πρέπει να προσυπογράψω κείμενο με το επιτακτικό, μάλιστα, μήνυμα: «Η έγκρισή σας στο κείμενο που σας κοινοποιείται, επείγει να ολοκληρωθεί το αργότερο ως τις 19.00 σήμερα, Πέμπτη 15.02.18 και να αποσταλεί ως «απάντηση» στη δ/νση από την οποία λάβατε αυτό το μήνυμα.» Θεωρώ προσβλητικό για εμένα αλλά και ανάξιο για εσένα να καλούμαι να υπογράψω;) …«δήλωση κοινωνικών φρονημάτων» και «ομολογία πίστεως». Δεν σου ταιριάζουν ούτε και σου αρμόζουν τέτοιες πρακτικές, οι οποίες παραπέμπουν σε κόμματα του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού και πόρρω απέχουν από την πολυφωνική παράταξη που δημιουργήσαμε.



Κι αυτή η μαχαιριά από τον Αβραμόπουλο, που τον "έδωσε" κανονικά στην κοινή γνώμη, ως φοβισμένο ανθρωπάκι που γυρεύει στήριξη από τα παιδάκια της παράταξής του,
 ήρθε λίγο μετά το "δολοφονικό χτύπημα" Τζιτζικώστα, που αποκαλεί τον "θείο Γιάννη", "χρήσιμο ηλίθιο, που σε λίγο καιρό θα παραμείνει απλώς ηλίθιος"


Ο Ψωμιάδης αποκάλεσε τον Μπουτάρη ....μαντάμ και τσατσά !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου