Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Αν περιμένουμε απ΄τους Αμερικανούς να μας σώσουν απ΄τους Τούρκους...

To γράψαμε πολλές φορές στο makpress, ότι οι Αμερικανοί, όχι μόνο δεν θα πάρουν το μέρος της Ελλάδας που έχει δίκιο, αλλά αν χρειαστεί θα ....
θυσιάσουν την Ελλάδα, θα τη δώσουν βορά στα σαγόνια της Τουρκίας, για να κατευνάσουν τον ισχυρό σύμμαχό τους, που αν πάει με τον εχθρό (Ρωσία) θα αλλάξει τις ισορροπίες. Όχι μόνο ανέχονται όλους τους τραμπουκισμούς της Τουρκίας, αλλά την ενθαρρύνουν έμμεσα, με τις δηλώσεις "ίσων αποστάσεων".

ΝΑΤΟ και ΗΠΑ ψελλίζουν με δυσκολία κάποια κριτική στην Τουρκία η οποία παρότι μέλος του ΝΑΤΟ,
αγοράζει το πιο σύγχρονο οπλικό σύστημα (S400) από τη Ρωσία,
στήνει πυρηνικά εργοστάσια με τη Ρωσία και
συνεργάζεται στρατιωτικά με τη Ρωσία !
Οι ΗΠΑ οι οποίες έφτασαν στα πρόθυρα της καταστροφής την Ελλάδα, επειδή σχεδίασε στα χαρτιά έναν μικρό αγωγό αερίου με τη συνεργασία της Ρωσίας! Τιμώρησαν και την πρόθεση, όταν κάνουν την πάπια στις πράξεις της Τουρκίας !

Οι ΗΠΑ τιμωρούν με θάνατο την Ελλάδα αν πατήσει ένα βήμα έξω απ΄το μαντρί ή αν ρίξει μια κλεφτή ματιά στη Ρωσία. Αντιθέτως, αν η Τουρκία βγει ολόκληρη από το μαντρί και απομακρυνθεί κι ένα χιλιόμετρο, αν αγκαλιαστεί θερμά με τη Ρωσία, της τάζουν περισσότερο φαϊ για να επιστρέψει.

Σε καμία περίπτωση οι ΗΠΑ δεν θα γίνουν δυσάρεστες στην Τουρκία παίρνοντας το μέρος του δικαίου, δηλαδή της Ελλάδας. Είναι αδίστακτοι κακοποιοί οι "σύμμαχοί" μας, μαθημένοι μόνο να ζητάνε και να παίρνουν, χωρίς την παραμικρή μπέσα και ηθική.

Να μη μιλήσουμε για τον γελοίο ΟΗΕ που δήλωσε «δεν είναι αρμοδιότητά του να τοποθετείται σε σχέση με τα δικαιώματα των κρατών, που απορρέουν από συμβάσεις».

Η μόνη που μπορεί να μας σώσει από τους Τούρκους είναι η

 εθνική ενότητα.

Δεδομένης όμως της αλητείας των καθαρμάτων πολιτικών μας, που βάζουν την προσωπική τους επιβίωση και πλουτισμό πάνω από το εθνικό συμφέρον ....μας σώζει μια αόρατη δύναμη, που ίσως λέγεται "τύχη", "μοίρα", "Θεός της Ελλάδας", ό,τι άλλο θέλετε, πάντως όχι τα καθάρματα οι πολιτικοί, που νοιάζονται μόνο για τα τομάρια τους και φυσικά, ούτε η Ρωσία, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Ε.Ε.

Και μιας και οι πολιτικοί μας είναι ανελέητα καθάρματα που ασχολούνται μέρα νύχτα με το "καθάρισμα" του αντιπάλου και διχάζουν το λαό ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία και τη μάσα, ας είμαστε τουλάχιστον εμείς οι κοινοί θνητοί ενωμένοι και απεξαρτημένοι από τα κόμματα και τα ρουσφέτια τους.

Φ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου