Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Γιατί, εγώ ο δεξιός, λατρεύω τον Κασσελάκη

Γράφει ο Φώτης Μακρίδης

Τι τους είπε χθες , στην Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, το νεοφιλελέ αμερικανάκι: "ρε παπάρες, εσείς με την ατέλειωτη πάρλα, τον στείλατε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 15%. Κουράσατε, σας βαρέθηκε το εκλογικό σώμα, έχει χεσμένες τις παρλαπίπες σας για τις αξίες της αριστεράς. Ήρθα εγώ ο άσχετος, που ....

ούτε καν ξέρω καλά ελληνικά, απευθύνθηκα σε σας τους ψαγμένους και με βγάλατε πρώτο. Σάρωσα στις εκλογές, απέναντι σε σας τους θεωρητικούς, πάρτε δρόμο για να κατακτήσουμε την εξουσία".

Κι έχει απόλυτο δίκιο σε όλα. Ένας εντελώς γκάου απολιτίκ τύπος, που προφανέστατα δεν διάβασε ούτε ένα πολιτικό βιβλίο, ήρθε, πλασαρίστηκε στον περίφημο "κόσμο της αριστεράς" ως ένα όμορφο gay idol, τσαχπίνης, γυμνασμένος, χωρίς ταμπού, αμερικάνος κι όχι απλά αμερικανόφιλος και μάζεψε όλο το χαρτί, στέλνοντας για βρούβες τους "σοφούς αριστερούς", που μας τα καναν τσουρέκια δεκαετίες τώρα με την "ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς", την οποία προσωπικά αποδόμησα με χιλιάδες άρθρα, δίνοντας αμέτρητα παραδείγματα της υποκρισίας και του οπορτουνισμού των διακόνων της, αλλά ...δεν πέτυχα τίποτε. Και ήρθε ο Κασσελάκης να πετύχει μέσα σε ένα τρίμηνο !

Ο τύπος τους είπε απλά "μάγκες, με αυτές τις παπαριές, δεν κερδίζεται η εξουσία. Η εξουσία το 2026-2027 που θα γίνουν εκλογές, κερδίζεται με απολιτίκ πρότυπα, με σωστά reels στο tik tok, από γκάου σαν εμένα που δεν έχουν ιδέα από πολιτική και ιδεολογίες, αλλά γράφουν καλά στο φακό".

Η μεγαλύτερή του νίκη δε, ήταν ότι αυτός ο πανάσχετος, αμόρφωτος πολιτικά, λαπάς, έπεισε ένα σωρό αριστερά λαμόγια, να μείνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή βλέπουν, ότι , ναι μεν είναι τελείως γκασμάς, αλλά είναι όμορφος και θα οδηγήσει στο μέλλον, τα φουσάτα των λαμόγιων σε νίκη, δηλαδή σε μάσες!

Ακόμη κι ο καρα-θεωρητικός παπάρας , αντιρρησίας συνείδησης και λοιπές παπαρδέλες της αριστερής ιδεολογίας, που κυριάρχησε στη χώρα από το 1960 μέχρι και σήμερα, στο θεωρητικό πεδίο, ο Καρανίκας, "στρατηγικός σύμβουλος του Τσίπρα", συντάχθηκε με τον πανάσχετο!

Θυμίζω, τι έγραφε ο νεοθεωρητικός της αριστεράς, Νίκος Καρανίκας , πουλώντας σανό στα αριστερά γίδια:

"Δεν θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική αντιπαράθεση αλλά με την καθημερινότητά μας τότε. Όλα περίπου είναι ίδια σ’ αυτήν την ηλικία και μάλιστα στην επαρχία. Σχολείο ίδιο, γειτονιά ίδια, καφετέριες ίδιες· παρ’ όλα αυτά διαφέραμε. Αυτό συνέβαινε σε όλη την Ελλάδα, στην επαρχία, αλλά και στην πόλη, στο κέντρο των εξελίξεων.

Αργότερα, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι παρατάξεις είχαν γίνει οι νέες οικογένειές μας. Οι διαφορές μας ήταν πολύ σημαντικές και επηρέαζαν τον τρόπο ερμηνείας του κόσμου. Δίχως να το γνωρίζουμε, μέσα από τις κουβέντες και τα διαβάσματα για τη φαινομενικότητα μπαίναμε στον κόσμο του Καντ. Και σιγά-σιγά καταλαβαίναμε την διαφορά μας από τον κόσμο της Δεξιάς.

Εμείς διαβάζαμε Τολστόι, Βάρναλη, Ρίτσο, Λένιν, Μαρξ, Μπακούνιν. Αγαπούσαμε τον Ντοστογιέφσκι, προτιμούσαμε να ανιχνεύσουμε τον Διαφωτισμό από τον Ρουσσώ ή τον υλιστή και άθεο Ντιντερό. Δυσκολευόμασταν με την ευρωπαϊκή διανόηση και τα φιλοσοφικά ρεύματα, αλλά επιμέναμε. Κουβεντιάζαμε τα αναγνώσματά μας, μιλάγαμε για φιλοσόφους και τις απόψεις τους, πηγαίναμε να δούμε Ταρκόφσκι, Βισκόντι και Αγγελόπουλο, ενώ μετά βγαίναμε να αναλύσουμε τι είδαμε και, καθώς μιλάγαμε για τον ιταλικό νεορεαλισμό, μαλώναμε για τον σοσιαλιστικό ρεαλισμό και κοροϊδεύαμε το Χόλιγουντ.

Κάναμε κουβέντες τα διαβάσματά μας και βγάζαμε συμπεράσματα από τον Πασκάλ και τον Μπρικνέρ γιατί δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές και φασίστες. Ήμασταν μαζί με τα κορίτσια φεμινιστές, γιατί μας άρεσε το κομμάτι της ιστορίας για τις σουφραζέτες αλλά και την Σιμόν ντε Μποβουάρ. Καταλαβαίναμε και αγαπούσαμε τα κορίτσια διαφορετικά από τους φαλλοκράτες. Όλες αυτές οι κουβέντες ήταν που μας έκαναν να διαφέρουμε από τους δεξιούς, τους δαπίτες και τις δαπίτισσες.

Εκείνοι διαβάζανε “4 τροχούς”, “Moto” και “Marie Claire”, όταν εμείς διαβάζαμε φιλοσοφία. "


Σκεφτείτε λοιπόν, ότι ακόμη κι αυτός ο σούπερ ιδεολογικός ....παπάρας, σήμερα προσκυνάει τον Κασσελάκη! Ο οποίος Κασσελάκης , είναι ακριβώς, ο τύπος που "διάβαζε 4 Τροχούς, Marie Claire"! Και φυσικά αν του πεις για Μπρικνέρ, θα νομίσει ότι είναι καμιά ζωοτροφή για το σκύλο του.

Πολύ τον γουστάρω λοιπόν τον Κασσελάκη! 

Επειδή ξεφτίλισε τις παπάντζες της αριστεράς, καλύτερα από 1.000.000 δεξιούς. Τους είπε ξεκάθαρα :

  "βρε λιγούρια, αφού είστε λαμόγια και θέλετε να είστε μεσ' την κονόμα, δεν αφήνετε αυτά τα Σιμον Ντε Μπαβάρ και Πριχτέρ, να ΄ρθείτε μαζί μου, να τους πατήσουμε τους δεξιούς με καλύτερα T-shirts, limbo, gayλίκια και σμιλεμένα κορμιά; Εντάξει, δεν ξέρω καν τι θα πει Τροτσκισμός, αναθεωρητική αριστερά, ρεβιζιονισμός, αλλά ποιός τα γαμεί αυτά το 2023; 

Ελάτε μαζί μου ρε ψωμόλυσσες, βάλτε στον πάτο σας αυτές τις θεωρητικές παπαριές, να κονομήσετε ρε λιγούρια του κερατά ".

Και τα λιγούρια, συντάχθηκαν μαζί του, μπας και ξαναπέσουν στη  μάσα!

Πρώτος μάγκας το παλικάρι ! Του βγάζω το καπέλο. Αποδόμησε την αριστερά σε 30 μέρες, κάτι που δεν θα μπορούσαν να κάνουν σε 30 χρόνια, όλοι οι φιλελεύθεροι θεωρητικοί του κόσμου!

Φ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου